tak toto ozaj nasere ja co som zatial najviac cakala, tak ked ma brali na hospitalizaciu, o siedmej som dosla na prijem a o pol desiatej mi povedali, ze mam dojst na dalsi den az, ze nemaju miesto
Ak som niekde objednany na presny cas ale nezoberu ma hned, tak zistujem, co je vo veci. Ak su predo mnou ludia, ktori boli objednani skor, tak pockam. Zrejme bol nejaky surny pripad, alebo sa vysetrovanie tych predo mnou natiahlo. Ak su predo mnou 1-2 ludia, ktori su neobjednani, ale prisli skor, tak pockam. Nie som hulvat. Ale ak v tom ma sestricka holubnik, objedna ma na deviatu a vezme na dvanastu, tak jej poriadne nahlas pred celou cakarnou, alebo doktorom vypicujem! Nech sa uvedomi a spravi si poriadok. Nie som dochodca, aby som mal cas 3 hodiny cakat a nakoniec nic nevybavil...
ja som raz cakal v cakarni kde boli asi 3 ludia nejakych 5-6 hodin. pretoze pani doktorka si po kazdom pacientovi musela dat kavicku, cigaretku, najest sa a pospat si.. a to hovorim uplne vazne
A nebola si nahodou vo Svite? Tam je to tak u ortopeda furt. Moj rekord je 5 a pol hodiny ked som 3 hodiny cakal kym ma zobere, poslal ma potom po rontgenovy snimok spred roka, kym ho tam dalsi doktor nasiel presla dalsia hodina, kym mi spravili novy snimok (aby to s tym starym mohli porovnat) dalsia, potom tomu prvemu doktorovi iba zaklopal na dvere a otvorila mi sestricka- citujem: Ake snimky? po 10 tich minutach sa isla spytat doktora a mal som pockat, po 15 minutach som ju videl ako tajnymi bocnymi vratkami ide na obed... Som sa pobral domov.
Inac tie bocne vratka to je daco hrozne. To ma kazdy doktor, tym pádom mozu lubovolne odyst a prist a z cakarne ich nevidno...
Pozname....ja som si raz trosku nalomila zub,zubarka ma na dverach ze ordinuje od 8...tak som dosla o pol osmej ze budem prva....ona prisla o pol 10,este pol hodinu ranajkovala.....a ten zub ma bolel jak svina.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Inac tie bocne vratka to je daco hrozne. To ma kazdy doktor, tym pádom mozu lubovolne odyst a prist a z cakarne ich nevidno...
...slovenske zdrawotnictvo no comment.