Veľmi ale veľmi ťažko...stalo sa mi to asi 2x ale...je to veľmi ťažké...
Ak nechceš pokaziť priateľstvo a nie si si istá ako dotyčný zareaguje tak...
Osobne nemám asi toľko odvahy a ak by to bolo skutočné priateľstvo, tak by som to asi neriskoval...
@spisovatel no ide oto..že ja som ho od začiatku ako som ho spoznala brala ako "niečo viac" proste ja som sa doňho zaľúbila okamžite...ale zase také úplne čisté to neni že len kamarástvo..Niekedy máme také chvíle že vyzeráme ako pár ale niesme... ..Aj keĎ bozkávať sme sa ešte nebozkávali..Ale proste je to stále len v takejto rovine max..nikam sa to nepohne..ale myslim si ze on tusi ze k nemu nieco citim ..
V tomto ti nemôže nikto poradiť. Bohužiaľ sa musíš rozhodnúť sama
Urob to, čo naozaj cítiš, ináč si to budeš vyčítať celý život. Aj keď ja mám stále kamarátku, ktorú som vždy miloval ale nikdy som jej to nepovedal...Je ťažké s tým potom žiť ale zase dobré priateľstvo je viac ako veľa....
Napíšem to aj do tejto témy ,, z priateľstva môže vzniknúť láska ale z lásky už nikdy nemôže vzniknúť priateľstvo,,
A tento výrok platí vždy. Rozhodnutie je len na tebe a ja si myslím, že si sa už rozhodla.
To nikdy neurob! Ak sa prestaneš stretávať s niekým, s kým ti je dobre a koho máš rada tak...
Budeš to ľutovať viac ako to, že budeš platonicky zamilovaná.
pokial by som chcela ostať s dotyčnou osobou kamarátka tak by som to nejako prekusla ako som to už raz spravila pokial by som kamaratstvo nechcela tak by som sa snažila dištancovať od tej osoby ...
@fefe87 u nás sa to takto ťahalo pol roka a nakoniec sme sa dali dokopy... a teraz ťaháme už 4.rok spolu, neľutujem ničoho, pretože mi je súdený
Riaď sa srdcom a to ostatné sa už nejako zariadi samo. Buď budete alebo nebudete spolu, aspoň zistíš na čom si.
ak zareaguje negatívne, chvíľu sa nebudete možno toľko stretávať ako predtým, ale stále budete kamaráti, to priateľstvo sa obnoví, a budete šťastní obaja. Tebe odľahne, že si mu to povedala, možno budeš istý čas sklamaná, ale budeš to mať vyriešené, za sebou. Po čase si nájdeš niekoho druhého, s kým budeš šťastná, lebo už nebudeš mať na sebe záťaž neodhalených citov. Viem že ti príde maximálne hlúpe čo hovorím, že si nájdeš niekoho iného a budeš šťastná-ale proste to tak funguje. Je to tak, nebudeš si to pripúšťať ale nakoniec prídeš k svojmu vyvolenému ako slepý k husliam
@orfea2 - no je to na zamyslenie...Teraz si predstav, že sa zamiluješ do niekoho kto je momentálne pre teba nedosiahnuteľný...Ak sa ti ho nepodarí získať tak to vzdáš a skúsiš sa odľúbiť...namiesto toho, aby si bojovala.
Ale to len ako príklad ale asi máš pravdu - ak sa zamiluješ platonicky a ten druhý to tak necíti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ak nechceš pokaziť priateľstvo a nie si si istá ako dotyčný zareaguje tak...
Osobne nemám asi toľko odvahy a ak by to bolo skutočné priateľstvo, tak by som to asi neriskoval...
Urob to, čo naozaj cítiš, ináč si to budeš vyčítať celý život. Aj keď ja mám stále kamarátku, ktorú som vždy miloval ale nikdy som jej to nepovedal...Je ťažké s tým potom žiť ale zase dobré priateľstvo je viac ako veľa....
Napíšem to aj do tejto témy ,, z priateľstva môže vzniknúť láska ale z lásky už nikdy nemôže vzniknúť priateľstvo,,
A tento výrok platí vždy. Rozhodnutie je len na tebe a ja si myslím, že si sa už rozhodla.
Budeš to ľutovať viac ako to, že budeš platonicky zamilovaná.
said no woman ever
Riaď sa srdcom a to ostatné sa už nejako zariadi samo. Buď budete alebo nebudete spolu, aspoň zistíš na čom si.
mala by si mu to skúsiť povedať.
ak zareaguje negatívne, chvíľu sa nebudete možno toľko stretávať ako predtým, ale stále budete kamaráti, to priateľstvo sa obnoví, a budete šťastní obaja. Tebe odľahne, že si mu to povedala, možno budeš istý čas sklamaná, ale budeš to mať vyriešené, za sebou. Po čase si nájdeš niekoho druhého, s kým budeš šťastná, lebo už nebudeš mať na sebe záťaž neodhalených citov. Viem že ti príde maximálne hlúpe čo hovorím, že si nájdeš niekoho iného a budeš šťastná-ale proste to tak funguje. Je to tak, nebudeš si to pripúšťať ale nakoniec prídeš k svojmu vyvolenému ako slepý k husliam
ak zareaguje pozitívne, tak opäť to máš vyriešené
Ale to len ako príklad ale asi máš pravdu - ak sa zamiluješ platonicky a ten druhý to tak necíti...