@mirka7 to si niekde napíš, schovaj a o pár rokov prečítaj. Budeš plakať od smiechu.
Časom sa hranice vzťahov začnú roztápať a to, čo bolo výhradne "kamoš" a "frajer" sa rozdelí do x kategórii ( až kým sa fakt vážne naozaj nezamilujete a nevhupnete do toho, čo sa označuje serious relationship)
Je rozdiel raz sa s niekým bozkávať, a je rozdiel ho reálne aj riešiť. Je nejeden človek, s ktorým som sa bozkávala, a viem, že z toho nikdy nič nebude, je to obojstranne "len kamarátstvo" a proste to neriešime. Wehej!
ked sa s niekym pobozkas/vyspis tak sa ten clovek pre teba stava viac ako kamaratom, aj ked si to mnohi ludia nie su schopni priznat. nemusia sa hned stat "milencami" alebo "partnermi", ale uz to jednoducho nie je to ciste a nevinne kamaratstvo. je to taky medzistav.
@patricino Môj sused , ako ja nevravím že mi to nevyhovuje . Radím mu vo vzťahoch rozprávame sa ako najlepší kamáráti , ale proste občas mám tie "vzťahové Chvíľky"
muži a ženy sa na toto pozerajú rozdielne. Asi ho nepriťahuješ keď tvrdí že ste len kamaráti, alebo len nechce záväzky. Ale mne sa stali len prípady, že ja som boal tá čo to nechcela zle zle zle...priateľstvo medzi mužom a ženou prsote neexistuje, jedine vtedy ak sa nepriťahujú! Čo je povedzme si pravdu časom dosť možné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a neviem či by to bolo dobré, kamarátstvo je podľa mňa na pomáhanie, riešenie problémov, rozprávanie sa a nie na oblizovanie sa s niekým
Časom sa hranice vzťahov začnú roztápať a to, čo bolo výhradne "kamoš" a "frajer" sa rozdelí do x kategórii ( až kým sa fakt vážne naozaj nezamilujete a nevhupnete do toho, čo sa označuje serious relationship)
Vyššie uvedené platí najmä pre veľké mestá.