keď si dievča nájde priateľa v pätnástich a má vážny vzťah,alebo také čo si užívajú život, zabávajú sa, rozbijajú parkety, samé neviazané ulety a pod.?
toto si proste nenaplánuješ... ak ti skríži cestu človek s ktorým to myslíš úprimne, tak proste prestaneš žiť a kašleš na zábavu,, zo začiatku... máš oči len pre neho a nič ťa nezaujíma..... aj ked, podla mna je to chyba, lebo tí mladí ludia sú potom nevybúrení a tie fajn vztahy potom krachnú lebo si chcú užiť mladosť rýchlo kým ešte môžu...
v 15 si nedokazem predstavit realny vztah..ako, dovolim si povedat, ze v 15 som bol po intelektualnej a inych strankach vyspelejsi ako niektori 19-20 rocni, ale jednoducho je to este vek, kedy je vztah myslim skor prekazkou..
cize u mna ani jedno, ani druhe..tiez si chcem uzit mladost, ale zas nie sa spravat ako kkt a kde-tam chytat herpesy, ci uz na falus alebo usta..uzit si mladost ale bez zien..vztah ku mne prisiel na sklonku 19.roka a som vdacny, ze som dovtedy mohol pozazivat veci ako samostatna jednotka a dovivijat sa ..
@moccacino coze?? akosi prestavam rozumiet mladezi uzivat si mladost neznamena jebat sa s kazdym druhym,ktory vyzera jak napichany jezko..alebo chlastat do komy a robit bordel...prestante pozerat tie americke hovadiny..,
ked budes starsia budes lutovat,ze si len tak predrbala mladost a neuzila si si podstatnejsie veci..
zivot nie je o alkohole,sexe,a neviazanej zabave...
v 15,16,17 som bola ako utrhnutá z reťaze, mala som dosť chlapov aj zábavy na to aby som posúdila čo v živote chcem/nechcem, čo mi bude chýbať a čo nie, vybláznila som sa a porobila som kopu chýb, ale to patrí k puberte... a som tomu rada, pretože teraz keď vidím ženy, ktoré si nevedia uvedomiť, že sú už dospelé neviem či sa im mám smiať alebo plakať.... proste príde mi hrozne trápne v 20tke riešiť veci čo som riešila keď som mala 15....
ale ved mam rok vazny vztah potom som rok sama uzivam si slobodu a potom si zase najdem vztah a tesim sa z toho ze v piatok mozem lezat doma pred telkou zrat sprostosti a rozpravat sa na trosku vyssej intelektualnej urovni
da sa to pekne nakombinovat skor ci neskor sa prezeres jedneho aj druheho
@trdelniiiq take slova na mna nepouzivaj filozofiu sme este poriadne nebrali!
...to je z filozofie ze?
(a z hentakych kokotin idem este aj maturovat mala som sa ja veru lepsie ucit ked som mala tych 13 rokov a vtlct si to hlavy ze chemia a biola su super zabavne predmety ktore ma hrozne bavia...not
@najivna mm, filozofia tiez nie je tazka..to ti tiez mozem poslat nejake veci, uz z vysky, nie je ich vela a ked ja z toho robim skusky na a, ty by si mala tiez zmaturovat na 1 v pohode
No....pôvodne som chcela napísať dlhočizný sebanenávistný komentár, ale keďže o siedmej ráno by to pravdepodobne dopadlo katastrofou tak len sucho odpoviem na otázku: nikdy ma nebavilo rozbíjať parkety, ani nič podobé, ale či je ten vzťah až tak správne riešenie to neviem. ale skôr nie.
Najskor zabava az potom vztahy. Pretoze ak to zacne najskor vztahmi, tak to v istej faze zivota zarucene skonci uzivanim si, co nemusi pre existujuci vztah skoncit happy endom.
v 15tich som mal vazny vztah ku kniham a hrablickam a neviem kto dokaze mat vazny vztah v patnastke..pod pojmom vazny vztah vidim samostatne byvanie a kopec inych veci,nie len chodenie do mekaca a drzanie sa za ruku
TO v dnešnej dobe existuje iba tento tip zábavy pre mladých ? Na diskotéke 15 ročné decká čo sa cítia na 20-cať. Chlastajú , nadávajú a robia bordel. Oooo a milujem keď pri raziach plačú lebo nemajú 18. a pán policajt ich nachytal na diskotéke opité a volajú tatokovi. Veď sa cítili tak dospelý tak nech sa aj tak chovajú. A vzťah v 15-ke sa nedá nazvať vážny ani po sexuálnej stránke ani inak.
akože... každý si spraví sám aj tak ako chce... a môžeme tu zase len zovšeobecňovať a písať,čo je dobré a čo nie.
ja som spokojná s tým ako sa to stalo všetko mne... aj keď vlani som mala pocit,že som 3-ročným vzťahom prišla o veľa,ale vôbec to nie je tak. dalo mi to veľa do života a teraz si žijem svoje najlepšie roky šťastná
v 15 som si vážny vzťah nevedela a nechcela predstaviť. + ďalšie roky som si užila khokhotín a teraz mám asi vážny vzťah sa som spokčo. a vyhovuje mi sedieť doma s chlapom a nie sa najebávať a trapošiť
žena ešte v 17 rokoch nevie čo chce - ani čo sa vsťahu týka ani rodiny ani práce. Proste ešte sa iba rozhliada. Ja akonáhla evideujem vek pod 18 - môže byť hocičo - ale len kamarátka. Máš ešte dosť času premýšlať kam na vysokú a nie nad niečim vážnym.
v 15-tich v prvom rade premyslat o tom ci mas spravene ulohy do skoly...
ale ked si uz treba vybrat tak radsej rozbijaj parkety...uzivat si slobodu...a sledovat ako vsetky tovje kamosky za taky rok max dva zacnu podvadzat svojich chalanov s ktorymi su teraz a tvrdia ze snimi maju vazny vztah...( samozrejme to mozu robit aj ty chalani ) a ty si len povies ze si mozno prestriedala chalanov mala romaniky flirty a take vselijake kamaratstva ale aspon si si uzila vyskusala nieco a ine a hlavne mala ciste svedomie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ale skôr alternatíva č. 1.
cize u mna ani jedno, ani druhe..tiez si chcem uzit mladost, ale zas nie sa spravat ako kkt a kde-tam chytat herpesy, ci uz na falus alebo usta..uzit si mladost ale bez zien..vztah ku mne prisiel na sklonku 19.roka a som vdacny, ze som dovtedy mohol pozazivat veci ako samostatna jednotka a dovivijat sa ..
ked budes starsia budes lutovat,ze si len tak predrbala mladost a neuzila si si podstatnejsie veci..
zivot nie je o alkohole,sexe,a neviazanej zabave...
da sa to pekne nakombinovat skor ci neskor sa prezeres jedneho aj druheho
na dobre sa lahko zvyka
To je fuk. Kazdopadne, tie vypracovane temy na dejepis chces ci nie? Vtedy sa mi uz od teba nedostalo odpovede
Ale zase kazdy sme iny, takze neviem, je to individualne
Mozno hej len musite vyberat dlhsie a preberat medzi materialom
Odhliadnuc od toho to uzicanie ako ty opisujes nemam v plane praktizovat, myslim ze su aj ine moznosti ako zit a o nic menejcenne
...to je z filozofie ze?
(a z hentakych kokotin idem este aj maturovat mala som sa ja veru lepsie ucit ked som mala tych 13 rokov a vtlct si to hlavy ze chemia a biola su super zabavne predmety ktore ma hrozne bavia...not
ja som spokojná s tým ako sa to stalo všetko mne... aj keď vlani som mala pocit,že som 3-ročným vzťahom prišla o veľa,ale vôbec to nie je tak. dalo mi to veľa do života a teraz si žijem svoje najlepšie roky šťastná
ale ked si uz treba vybrat tak radsej rozbijaj parkety...uzivat si slobodu...a sledovat ako vsetky tovje kamosky za taky rok max dva zacnu podvadzat svojich chalanov s ktorymi su teraz a tvrdia ze snimi maju vazny vztah...( samozrejme to mozu robit aj ty chalani ) a ty si len povies ze si mozno prestriedala chalanov mala romaniky flirty a take vselijake kamaratstva ale aspon si si uzila vyskusala nieco a ine a hlavne mala ciste svedomie..