Máte chlapca/holku ktorý/á vyzerá byť mladší/a od vás no nie je a každý vám to rozpráva ba vám začnú kôli tomu aj nadávať...Čo spravíííte?(nadávaju vám vaši(bývalí)kamaráti)
Ktokolvek by mi nadaval za moju lasku (momentalne sice ziadna nie je ale hovorime teoreticky) z akychkolvek pricin ako priatel je tym padom odpisany... aj keby som ho poznal neviem kolko rokov a ak by sa niekto pokusil mne alebo mojej laske zneprijemnit zivot zistil by ze sa viem ukazat aj v uplne inom svetle
tak to musia byt potom pekny hlupaaci...ja by som im povedala ze aspom bude mat vyhodu ked oni budu bojovat z vraskami tak on bude balit teenegerky.. kasli na nich pokial sa mate radi tak to je hlavne...a okrem toho urcite len zavidia ze oni su na ocot a ty si uzivat vztah..
@Mimushka735 ...Mám o 10rokov mladšiu partnerku a vôbec mi to nevadí...To že v Tvojom prípade sa ľudia okolo Teba pozastavujú nad tým, že kto ako vyzerá, či je mladší, starší alebo neviem čo, tak to svedčí jedine o prízemnosti, stupidite a skazenosti ľudí v súčasnom svete v ktorom žijeme. Pozri sa...najdôležitejšia je láska a to je jedno akú má podobu...A na ostatných sa môžeš zvysoka vysrať a nech Ti vylezú na hrb. Skús to a uvidíš ako Ti bude zrazu fajn...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ak by neprestávali, požiadam ich o nejaké argumenty a zamyslím sa, ale čo je na tom, ako niekto vyzerá? veď to je jedno..
Inak, u mňa je to presne opačný prípad - mám o vyše desať rokov staršieho priateľa.
Ale ja som ho ľúbila a oni ma teda akceptovali a stáli za mnou,za čo som im veľmi vďačná
-hneď by som sa adekvátne ohradila, lebo na adresu svojho chalana môžem nadávať len ja
-väčšina ľudí, ktorí ho videli (vrátane mojej mamy) sa ma pýtali, či som si istá, že má naozaj 17 a nie nejakých 30
stalo sa aj mne tak som sa na nich vyprdol a nakoniec sa zistilo, že sú úplne sami, bez kamarátov - nepravých nikto nechce
@18 on myslel polámať väzy nie veže