Nazdaar ...Chcel by som sa opýtať. Chcel by som si kúpiť takýto kabát, strašne sa mi páči, len neviem či by som v ňom nevyzeral jak cvok ..čo si myslíte?..Ďakujem za pomoc
@nike1864 mne sa to paci, ale tie farby trosku eby su ine ale osobne ak mas link ze z akej stranky si to ides objednat tak daj, mozno by som si to aj ja objednal
ale zalezi ako ty vyzeras, ked si maly tucny tak by si v tom vyzeral hrozne... ked si vyssi priemerna postava minimalne tak v pohode.
Na cosplay a podobné akcie je ok, ale civilne nieje moc použitelný. Ale na ebayi je dosť "normálne vyzerajúcich" mikín pre asasína... stačí iba hľadať "assassin hoodie"
a co vam vadi ze to je cosplay alebo ze to vyzera podobne?
v niektorych krajinach beznia chodia tak, to len na slovensku sme vzdy sto rokou za opicami.... a zo vsetkym.
@makiri Ja mám taký istý - ale problém je v tom, že to je mužská móda... muži s tým prišli a v období, keď sa to nosilo, by zato ženu doslova ukameňovali na ulici ak by si čosi také dali na seba :-S Ach - nič ženské na tom nie je... :letim:
uprimne, kazdy kto si na seba oblecie nieco co vyzera ako kostym z pocitacovej hry vyznieva dost infantilne (nehovorim ze je ale ze vyzera) minimalne u vacsiny zien a prislusnikov generacie od 30 hore.
dalej je otazka ci ti nazore ludi zalezi alebo mas v pici, ale ked sa pitas na fore tak asi zalezi
@lowinqa ja nosim kabaty od 18, co od 17 nie je tak daleko. Podla teba by to teda ziaden prislusnik muzskeho pohlavia nemal nosit, lebo uz z principu vyzera zle, resp. komicky?
@trdelniiiq No konečne niekto - je taký, lebo je z Burberry - musia si udržiavať svoj typický štýl (a aj ceny, ktoré sú enormne vysoké - počítam, že zato by pýtali minimálne 1500 libier)...
@lowinqa ja si myslím, podľa seba, že kabát pristane a hodí sa len vysokým chlapom/com..
na nízkom chalanovi to vyzerá divne. a zas nejaké teploske kabatiky sú hodné pre teplosov..
@james98 aj keby stali do 100, tak by som to nekupoval. Na moj vkus maju prilis extravagantne veci. V zare zas maju fajn vyber. A taky jednoduchy sa v pohode zmesti aj do tych 70€.
@trdelniiiq jj presne tak ako vravíš - zara a niekedy aj pull and bear. Teraz sa však elegancia vo všeobecnosti vracia - najhoršie je, že ženy si to prisvojujú :-S a potom je jasné, že nato na Slovensku ľudia nie sú až tak navyknutí pri mužoch... na západe je to výrazne lepšie - aj keď tam, ako vravíš, preváži často tá extravagantnosť...
možno keby mal iné farby. alebo aspoň to, čo je biele, keby bolo tmavosivé. takto je to moc bujačné, na svk s týmto nepochodíš ale ak sa odhodláš, máš môj obdiv.
inak je to strihovo zaujímavé, len s farbami nie som stotožnená.
Ja by som ho chcel ak by tie modré časti boli červené Ale s kapucňou by som moc nechodil bo by na mňa kukali male deti že "mami COSPLAY na Assasina do p*če!" ale inak super to vyzerá
podľa mňa je cool ako z anime/ mangy ale medzi ľudí by som v tom nešla možno tak na otaku festival. a niektoré baby tu píšu že nejde kabát a chalan dokopy, ale to len záleží na štýle chalana a kabáta lebo napríklad je jasné že nepôjde dohromady popiercingovaný a dotetovaný chalan s kabátom od ozety .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Inak toto mi pripomína assassin
Brutálny je
ale zalezi ako ty vyzeras, ked si maly tucny tak by si v tom vyzeral hrozne... ked si vyssi priemerna postava minimalne tak v pohode.
@lowinqa a taký sa ti ľúbi?
v niektorych krajinach beznia chodia tak, to len na slovensku sme vzdy sto rokou za opicami.... a zo vsetkym.
@tomias
@tasha5
Ja som napísala, že na chlapcovi. Ak má 17, tak kabát je preňho dosť komický a zvlášť tento.
dalej je otazka ci ti nazore ludi zalezi alebo mas v pici, ale ked sa pitas na fore tak asi zalezi
na nízkom chalanovi to vyzerá divne. a zas nejaké teploske kabatiky sú hodné pre teplosov..
inak je to strihovo zaujímavé, len s farbami nie som stotožnená.
ako,.... na verejnos by som si ho nevzala ale kedze sa to tyka AC tak apson chvalim
» cosplaysky.com/assassin-s-cree...