obsah: vreckovky, mobil, kluce, lesk na pery, o.b., cukriky alebo zuvacky, tenky svetrik keby sa vecer viac ochladilo, peniaze. a nosim ju vacsinou ked idem von lebo sa mi aj dobre drzi ked ju nemam, neviem velmi co s rukami ked chodim
Ja nemám kabelku, mám tašku cez plece... A mám tam všetko od kníh cez jablká až po bublifuk. Jednoducho to, čo potrebujem keď som celý deň, niekedy aj noc mimo domu.
kabelka fakt len výnimočne, väčšinou sa mi vždy všetko (mobil, kľúče, peniaze, vreckovky, slúchatká, žuvačky,...) podarí napchať do nohavíc a mikiny...preto len mikina s predným vačkom
idem von: sminky, penazenka, doklady, mobil, kluce, sluchatka, vonavka, vreckovky a iste veci ktore zena by mala mat pri sebe... idem do skoly: vsetko co pred tym + prezuvky, desiata, pitie
a este mam tam zvycajne tolko zapalovacov a zapaliek ako vsetci fajciari dokopy.. inak som nefajciarka
mám kabelku ako vrece je fakt veľká a milujem ju, lebo sa do nej zmestí všetko! najčastejšie - skriptá, zošity, perá, zvýrazňovače, peňaženka, doklady, kľúče, hyg. potreby, vreckovky, šminky, mobil, mp3ka, rukavice a čiapka v zime atď
no, ako kedy niekedy ked idem von mam len mobil a nejake drobne vo vrecku
ale ked si beriem niekam kabelku/tasku cez plece, tak tam mam nejake zakladne sminky, ked mi napadne aj vonavku, gumicku do vlasov a sponku, minimalne jednu =D, penazenku, vacsinou aj flasku cistej vody, obcas sa pritrafia aj nejake zuvacky alebo nieco male pod zub, vacsinou mam aj pero a nejaky papier/zosit, nejake hygienicke potreby nesmu chybat
nenosím kabelku... ale keby som nosila tak tam je lesk,pero,ceruzka na oči,korektor,riasenka, kefa/hrebeň,voňavka, tampóny,vreckovky Mobil vo vačku a peneže tiež
nosím rôzne druhy soctašiek, kde mal mobil, kľúče, cigarety, peňaženku, diár, žuvačky a prípadne nejaké zrkadielko alebo nejaké kozmetické sračky. A krém na ruky musí byť.
nerada nosím tašku. kabelku nemám vôbec. ja ke´D niekde idem,tak len keše do vačku,mobil, žvejky, balzam, kľúče. lebo ke´D mám tašku,furt sa bojím,že niečo stratím. ale zas ke´D si neberem peńaženku nemám ani doklady...a to je zlé...
Väčšinou sa mi podarí všetko napchať do vreciek kabáta (ono to strašne ťahá k zemi).
Keď už kabelku, tak nadrozmernú, aby sa vošli peniaze, kľúče, doklady, vreckovky, fajčivo, mobil, iPod, kniha (nikdy ju nečítam), dve vedrá odpadu, staré bločky, cenovky, visačky, letáky a rôzne užitočné nevyhnutnosti typu lepidlo, nôž, náhradná karabínka na kľúče, strúhadlo a igelitka.
Nosím skôr také tašky cez plece. A obsah - vreckovky, peňaženka, peňaženka druhá na drobné, kľúče, púder, balzam, lesk, prípadne iné veci tomu podobné, pero (to mám v každej kabelke , krém na ruky, žuvačky a strašne veľa bordelu
Kosmetickú taštičku samozrejme, peňaženku, kľúče, mobil, vreckovky, strašne veľa rozsypaných drobných, nedojedenú desiatu, sveter keby sa ochladilo (skoro nikdy ho nevyužijem), prázdnu fľašu od koly, slúchadlá, voňavku, samozrejme cigarety, pár zapalovačov, krém na ruky, slnečné okuliare, diár, šek na obedy, sponky, gumičky, perá a fixky, tampóny, bločky z obchodov, popísané papieriky, osmrkané vreckovky, kvapky do očí, bombičky do pera, sedmové karty a knihu.
A inak nosím vždy a všade a len tie veľké, lebo nosím rovnaké aj do školy aj na von... Prečo veľké, to je asi jasné
ja striedam kabelky tak sa stane, že niečo zabudnem vyložiť a potom tam mám strašne veľa rôznych vecí.. že tam nájdem pohár, kefu, knihu, príborový nožík, zápisník, jablko z pred pár dní a tak ..potom sa raz za čas naštvem vypracem to všetko. a zase zbieram.
inak také bežné veci kľúče, mobil, doklady, peniaze, make-up, voňavka..
Kabelky len výnimočne.Keď idem nadlhšie preč z domu,alebo do mesta na nákupy. V kabelke mám: vreckovky,zrkadlo,krém na ruky,lesk na pery,zapaľovač(ináč som nefajčiarka),nabíjačku na mobil,kľúče,hyg.potreby,papier,pero,peňaženka,dáždnik,slúchatká (ale teraz už neviem kde sú ,slnečné okuliare,voňavku,gumičku do vlasov,kaser,mobil,žuvačky,cukríky a HELL-energy drink...je toho dosť ...ale keď idem vonku,tak to sú len vrecká a v nich kľúče,mobil,vreckovky,peňaženka,kaser,lesk na pery,žuvačky...asi všetko
bars nenosím kabelky... radšej ruksak, lebo sa mi tam zmestí všetko ...ale ked beriem kabelu tak mám v nej peňaženku, vreckovky, ceruzku na oči, pomadu, alebo lesk, krém na ruky, sluchátká, pero papier a nejakú tu vôňku a ked sa zmestí tak aj nejakú knižku
uff..kabelku mám stále so sebou a v nej musí byť všetko,čo by som mohla potrebovať,keby "náhodou niečo":mobil, sluchátka, kľúče, USBčka, cigarety, zapaľovač, vreckovky, hand sanitizer, kaser, pilník, balzam na pery, lesk, pero, peňaženka, doklady, diár, lieky(aspoň 1 tabletku z tých,čo sa vždy môžu hodiť + antikoncepcia), nejaké tie babské záležitosti, leukoplast, vlásenky, gumička, odličovacie obrúsky, slnečné okuliare, krém alebo čistá kozmetická vazelína, bezfarebný lak na nechty, žuvačky...och,toľko vecí príležitostne make-up, silonky a podobne...podľa toho,kam sa chystám...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a este mam tam zvycajne tolko zapalovacov a zapaliek ako vsetci fajciari dokopy.. inak som nefajciarka
a kabelku mám pri sebe vždy!
Do školy nepotrebujem nosiť veľa vecí, tak to riešim takto
ale ked si beriem niekam kabelku/tasku cez plece, tak tam mam nejake zakladne sminky, ked mi napadne aj vonavku, gumicku do vlasov a sponku, minimalne jednu =D, penazenku, vacsinou aj flasku cistej vody, obcas sa pritrafia aj nejake zuvacky alebo nieco male pod zub, vacsinou mam aj pero a nejaky papier/zosit, nejake hygienicke potreby nesmu chybat
a väčšinou tam mám bežné veci, ako klúče, cukríky, anglický a francúzský slovník, električenku, občas prachy, ale to vačšinou po kapsách a bez tašky
Keď už kabelku, tak nadrozmernú, aby sa vošli peniaze, kľúče, doklady, vreckovky, fajčivo, mobil, iPod, kniha (nikdy ju nečítam), dve vedrá odpadu, staré bločky, cenovky, visačky, letáky a rôzne užitočné nevyhnutnosti typu lepidlo, nôž, náhradná karabínka na kľúče, strúhadlo a igelitka.
a keď mám pocit,že si to bude vyžadovať situácia,tak aj púder
Kosmetickú taštičku samozrejme, peňaženku, kľúče, mobil, vreckovky, strašne veľa rozsypaných drobných, nedojedenú desiatu, sveter keby sa ochladilo (skoro nikdy ho nevyužijem), prázdnu fľašu od koly, slúchadlá, voňavku, samozrejme cigarety, pár zapalovačov, krém na ruky, slnečné okuliare, diár, šek na obedy, sponky, gumičky, perá a fixky, tampóny, bločky z obchodov, popísané papieriky, osmrkané vreckovky, kvapky do očí, bombičky do pera, sedmové karty a knihu.
A inak nosím vždy a všade a len tie veľké, lebo nosím rovnaké aj do školy aj na von... Prečo veľké, to je asi jasné
inak také bežné veci kľúče, mobil, doklady, peniaze, make-up, voňavka..
kluče,penaženku,mobil,vreckovky,sluchadla,lístky,pomádu,daždnik,USB klúč
viac nebudem menovať