Caute, kde ma v Kosiciach dobre ostrihaju ? Mam cca 10-15 cm dlhsie vlasy a potrebujem aby to vyzeralo moderne ale zasa ziadny extrem. A tiez by to mohlo byt za normalnu cenu.
Kelu, mať tak takéto problémy, to by mi asi naozaj nebolo dobre.
Ježkovy voči, ešte k tomu je to muž. 29 ročný. Čo má 10-15 centimetrové vlasy. A potrebuje, aby vyzeral moderne, ale žiaden extrém. A chcel by to za normálnu cenu.
Bol som dnes pozriet v Megi na Zvonarskej 18. Ale nemali volny termin a zajtra zasa idem prec. Chcel som vyuzit, ze som v KE. Whatever, asi sa nepodari, skusim doma. Ale dik za ponuky.
Alpynus - skus nesudit, kazdy ma svoje problemy a svoje potreby. Tvoj koment mi nijako nepomoze, snad iba v tom, aby som sa zamyslel, ci sa prilis nezaoberam svojim vzhladom. Hmmm, v kazdom pripade je pre mna (pre moju pracu) dolezite, ako vyzeram a uz som sa u viacerych kadernikov popalil. Platil som aj 800 Sk za uces a bolo to to najhorsie, co som mal na hlave. Paradoxne ma zatial najlepsie ostrihala kadernicka v Zarnovici za 60 Skk, lenze to je teraz daleko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ježkovy voči, ešte k tomu je to muž. 29 ročný. Čo má 10-15 centimetrové vlasy. A potrebuje, aby vyzeral moderne, ale žiaden extrém. A chcel by to za normálnu cenu.
Tak mu pomôžte, chudákovi.
Sandy114 - trufas si ?