Pawlo:funguje stuck_out_tongue:ri cviceni kalanet.nestracas na vahe,ale upravujes svalovu hmotu.Katkaa14:Som si ista. Ja som tiez zacinala knihou.Na zaciatku ti tie cviky pridu strasne tazke,ale casom si zvyknes(nedaj sa odradit).
Kalanetika je cvicenie na posilnenie a pretiahnutie tela.Upevnuje svalovu hmotu,bez rapidnej straty na vahe.Cvicit by sa malo bez hudby poprip.za velmi pomalej hudby.Cviky su aj pre ludi z bolestmi chrbtice,klbou atd.Brusaky na ake si zvyknuty tu urcite nenajdes-v kalanetike ide o pomale,netrhane pohyby.
jj aj ja mam tu knihu doma a chcem to skusit teda vcera aj dneska osm skusala a urobila osm tie zahrievacie cviky, na posilnenie brucha A aj na dolne koncatiny a normalne osm fakt nevladala,..neviem ludia ako vy? hned ste tie cviky dokazali urobit 100 raz? pretoze ja nejake cviky tak 50, niektore 40 alebo 70 raz a potom musim dat prstavku a myslim ze to je velmi tazke, neviem ci mam pokracovat aj ked viem ze vysledky su super ...
Nevzdavaj to,pokracuj. Tie cviky su na zaciatku fakt zabijak,ale zvyknes si.Ja som si robila prestavky na zaciatku 50 pauza a 50.Nic nie je na zaciatku lahke takze naber energiu a cvic A este k tomu ak chces naozaj cvicit prihlas sa na kurz kalanetiky a oni ta nazcia zaklady,ako dychat pri cviceni atd.Potom uz urcite zvladnes tie cviky aj sama doma.Vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nechapem ako je mozne, ze toto cvicenie nieje vobec popularne! ma uz 25 rokov a je uplne maximalne ucinne....
kazdemu odporucam
v tvojom príspevku píšeš, že chodíš na aerobik a keď končíš, tak tam začínajú s kalanetikou.... chcela by som sa opýtať... kde?