Bol som na Floride, a odporucam Hlavne teraz v zime ked chces ist do tepla, tak urcite Florida... Miami alebo Key west... alebo Tampa bay na NHL zapas, Orlando - Disney world neni len pre deti... Cape Canaveral - Space center... Ale tak urcite je aj Kalifornia lakava... ale tak mozem hovorit len zo skusenosti, ze Florida je super
@Jaro1991 suhlas. Ja som tam zil nejaku dobu a pred mesiacom a pol som sa odtial vratil. Bolo super a troska ma prekvapuje kolko ludi hlasuje za kaliforniu. Keby boli na oboch miestach tak by takto nehlasovali. Je rozdiel byt niekde kde sa okupes v mori maximalne jeden mesiac a voda je aj tak studena ako 11 mesiacov a jeden mesiac nie na floride kde je omnoho lepsia klima a krajsia krajina a vsetko. Proste karibik je karibik. Key West, Miami, West Palm Beach, Naples, Tampa, Clearwater beach, Orlando vsetko parada. Kalifornia je sucha, horuca v lete, uprsana a chladna v zime, velmi koppcovy teren, malo zelene, dve velke mesta, ktore nemaju to v sebe ako juzanske Miami napriklad a je to este dalej ako florida od nas. O tomto by som vedel napisat cely clanok,ale na zaciatok staci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
žiť v LA je mojím najväčším snom