na začiatok podľa mňa najlepšie klasika - reštika, večerná prechádzka, kino... prípadne niečo trošku netypickejšie - ísť sa pozerať na jelene, na hviezdy, ak máš auto (čo predpokladám že asi ee) povoziť sa po zaujímavích miestach... prípadne niečo "akčnejšie" - plaváreň, sauna, wellnes...
ja by som chlapa nezobrala nikde,ja by som si pockala,do akeho pajzla by ma vzal on(alebo co by vymyslel) a podľa toho by ho aj asi zhodnotila.bo ak ma vezme do pajzla,tak pravdepodobne nic lepsie nepozna.
specificky, kazdu babu podla toho ako by sa mi to zdalo prijatelne a ake by som mal info (asi nie vela, ale aj tie male criepky), nerad generalizujem a stereotypujem ...
Chlapca/dievca v prvom rade na kliniku plastickej chirurgie a dal by som jasne na vyber: musis si zvolit len jedno pohlavie a to hned. Ak by si vybral/a dievca, tak potom do cukrarne. S chlapom na pivo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
» xbooru.com//images/112/621...
ale to len čisto hypoteticky, pretože nemám peniaze na zapožičanie skafandrov
ani raketoplánu
a nemám toľko času letieť tam a späť
Tajomstvo šefkuchára
Okrem toho na klišé v dnešnej dobe nezaskoruješ......
Ak áno tak asi niekde na obed, do krčmy, alebo len tak sa prejsť po meste.
Ak nie tak nejaké fajn miesta čo poznám tu pri ZA