Ahojte, chcem aby vzťah s dievčaťom bol pekný, plný zážitkov najmä teraz na začiatku vzťahu. Blížia sa Vianoce, sneh, romantické noci Obaja máme nad 20 rokov a sme veriaci.
na prechadzky do parku/lesa/mesta rano alebo aj vecer a na hviezdy sa nariklad pozerat ak vas to zaujima myslim ze taketo veci neomrzia ak vas to bavi...
potom sport, spolocna cinnost ktora vas bavi, aj tancovanie, vysivanie cokolvek.
napriklad do kostola ?
ale nie ved moznosti je miliarda ty musis najlepsie vediet co ju zaujima a aj teba, mozte ist napriklad lyzovat aspon na jeden den niekde alebo si stavat "bunkáč" zo snehu a potom sa v nom cukrovat
@biancadetolle ano aj tancovat, nahodou normalna cinnost :p, ale nemyslel som na disco sa vrtit na hudbu na ktoru sa neda najst rytmus ani keby si superman
@17 asi tak chodte po vsetkych kostoloch po slovensku ale tak fakt treba chodit po roznych pamiatkach podla mna a obcas samozrejme aj normalne von a tak no ale ked ste veriaci a napisal si to sem neviem co si mam pod tym predstavovat akoze co by ste nerobili alebo co ked ste veriaci ?
tak my s frajerom napríklad po večeroch skladáme puzzle aj ked to nieje moc romantické ale zas..baví nás to potom pozeráme rozne film romantické zvačša nie, ale tak prečo nie alebo aj serialy možte pozerať..k tomu napríklad vínko, nejake dobré jedlo. Ešte ma napadlo že chodíme do čajovne na nejaky čaj/ koktejl hráme tam hry..podla mna sa dá dosť vela vecí robiť. Zvykneme občas ísť spolu aj do fitka...akože ok nieje to žiadny romantický program ale zas mi niesme nato..teraz ma ešte napadlo že si zvykneme dať taký spoločný romantický kupel, so šampusom atd myslím že na zimu super..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
potom sport, spolocna cinnost ktora vas bavi, aj tancovanie, vysivanie cokolvek.
xD
máš nafotené tématické obrázky a z nich vyberáš? či vždy pohotovo spravíš nový?
ale nie ved moznosti je miliarda ty musis najlepsie vediet co ju zaujima a aj teba, mozte ist napriklad lyzovat aspon na jeden den niekde alebo si stavat "bunkáč" zo snehu a potom sa v nom cukrovat
tancovať, hej?
chodievajte do krčmy kde bývajú pravideľné bitky...nudiť sa určite nebudete
však uvidíme
pokiaľ si veriaci tak sa vyjeb na romantické veci, zvádza ťa to k hriechu.
Vzdaj sa viery, alebo dievčaťa- teraz som zvedavý, či si väčší idiot, alebo kokot... čoho sa vzdáš?
paradox?