Smerr ,ale kedysi to bolo lepsie,teraz je tam strasna plnka..kedysi sme tam boli len my, a notorici...bola to moj krasny stredoskolsky pajzel. Teraz jeho caro objavilo az prilis vela ludi.. ale co uz,doba sa meni.
Inak sem tam do Kozla a ked aj tam je nuda tak zavasime v Alfe.
fuha, no tak smerr to isti... ale je tam hrozna plnka, to je pravda... kozel je tiez ok, ale tam chodim vacsinou len na koncerty... v 54 je nehorazna plnka, tam som si povedala ze uz nepojdem... vav-ko je plne uchylov a hraju tam same techno, takze nic moc... potom este trezor, ale to asi vacsina nepozna... a alfu nemam rada...
Crazy: tak mne je to jasne ze by sa viac ludi chytilo, ale chapes ide o to ze vela ludi uz počulo o taktom nejakom RTM-ku, ale ti co tam nechodia nemaju ani moc odkial vediet ze on je to vlastne Trezor =P takze takto sa vycekuje kto tam chodi a kto nie... vlastne nevycekuje, bo si mi to pokazil =D
no tak napriklad ja som bola v RTM len raz, to este ked tam mali tie zelene steny, a viem ze je to Trezor. to boli stare casy, bejvavalo... nastastie a hej do rybkarika sa teraz kazdy zblaznil, no ja akosi nie ja radsej sedavam ako taka stoka na marianskom
No predsa Tour de la Putique:
t.j. rozmenene na drobne
cca 19:30-21:00 XXL pub
od 21:00-22:00 Real pub (obcas vynechavam a idem rovno do Emocie)
od 22:00-01:00 Emocia
Niekedy Nosorozec a ine putiky, kedze zmena je zivot ....
mno ja som trochu zmenila sortiment... vacsinou tvrdnem v matrixe, ale byvaju aj pestrejsie piatky... sem-tam ma niekto zatiahne do infinity, unfortunately, i"m too old for this stuff... diskoteky ma uz neberu absolutne... pak sem-tam smerr, obcas sa stavim v emocke, niekedy na kalceto v rtm-ku, obas na panaka v rybkarovi... ale to vzdy len tak prefrcim, inak sedkam pekne v matrixe
ja chodím do XXL Pubu, Retro Pubu, občas Smerr Pubu ... a keď nemám chuť na pivo tak potom idem na čajík do Dobrej Víly alebo do čajovne Dobrá Myseľ záleží akú mám náladu a akí ľudia idú so mnou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
alecatras alebo semtex
Inak sem tam do Kozla a ked aj tam je nuda tak zavasime v Alfe.
t.j. rozmenene na drobne
cca 19:30-21:00 XXL pub
od 21:00-22:00 Real pub (obcas vynechavam a idem rovno do Emocie)
od 22:00-01:00 Emocia
Niekedy Nosorozec a ine putiky, kedze zmena je zivot ....