po rade prechlastaných silvestrov som sa rozhodla že tento rok sa vykotím v teple do kresla a budem pozerať vyjebané silvestrovské programy jak najväčší chudák
@wewo je to ako keby vysvetlivka ak nechapes... nie kazdy pochopi VB ale najdu sa aj ludia co to pochopia... a vobec nechapem naco riesis takuto blbost ked nemas co robit chod sa prejst ...
@wewo nie je to nad moje sily... ale proste nevidim zmysel v tom zamyslat sa nad tym ze som napisal skratku a za tym som ju vysvetlil... aspon ju teraz bude moct vela ludi pouzivat ... vidis? dal som tomu zmysel si spokojny? naucil som niekoho novu vec... dufam ze budes teraz spokojne spat...
@ wewo chapem ta wewo nemas kam na silvestra ist a tak si nahnevany ze niekto iny ma kam ist ale co uz no.. to je ludske ze ta to hrozne trapi a tak musis inych ludi zhadzovat.. si proste debilko co zavidi
@wewo prepac velmi rad by som sa logol za kiko123 a dal ti jednu internetovu facku ale nepoznam heslo a je to len tvoj bordel co si myslis... lebo si sprosty debilko ktory si potrebuje na internet honit asi ego ...
nie ty vsetkym co pises ukazujes aky si zaslepeny chudak som si isty ze aj keby ti vysvetlim koho je ten druhy nick tak by si si stale tvrdil to iste... proste vyskytla sa ti sanca navazat sa do druheho cloveka a obvinovat ho z blbosti tak si ju vyuzil ajaj nedal si si xyzal na alergiu ? tak to bude asi tym... zozral si volaco naco si alergicky opuchol ti mozog a teraz to vyzera tak ako to vyzera ...
a inak ked si si nevsimol zabudol som v slove internete napisat e ... mozes sa teraz rychlo zacat do mna navazat pre dalsiu blbost ako pri tej skratke som si isty ze ti to urobi hrozne dobre...
@wewo kamosko ty citas co pises? do akych blbeckov ? preco som blbecek zato ze ty si domyslas ? ja neviem podla mna ty ani necitas co pisem... ale to je jedno je mi jasne ze si zaslepeny svojim egom... a neuznas si chybu ... neuznas to ze hento som nebol ja ... a ani to ze som s tym vobec nemusel mat nic spolocneho tak radsej budes odvadzat pozornost od toho a navazat sa do mna ... nevadi aspon som sa zabavil...nie nie nebudem do toho zatahovat kamaratov neboj sa... ked tu bude nejaky komentovat tak to bude z JEHO vlastnej vole a nebudem s tym mat nic spolocne ... ale to asi tiez nepochopis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Pozrieme si Mlčanie jahniat, vypijeme fľašu vína, zapálime pár výbušnín a pôjdeme spať.
Ale keˇže nebudem... stratila som chuť ísť niekam inam.
Ale naobed pojdem na kavičku do RK
a vobec som nepotreboval podporit lebo tebe dosli slova a argumenty nie mne ved si to precitaj este raz ...
a inak ked si si nevsimol zabudol som v slove internete napisat e ... mozes sa teraz rychlo zacat do mna navazat pre dalsiu blbost ako pri tej skratke som si isty ze ti to urobi hrozne dobre...