Hello,
sú tu nejaký maturanti?
Kam sa chystáte na výšku?
Mozu pisat aj nematuranti
ja plánujem ucitelstvo hud.dramatickeho umenia...
a eset sa uvidi co k tomu
ja som vzdy chcela byt kardiochirurgicka ale nic z toho...takze asi pracovna a socialna psychologia,alebo psychologia vseobecne...pripadne fyzioterapia
ked skoncim strednu, tiez sa chystam do Brna, na ekonomiku alebo graficky dizajn.. celkom prijemna predstava, sediet v tepluckom kancli a brat peniaze za cosi, co aj bavi ale je pravda, ze to nemusi tak dobre vypalit.. tak aspon teoreticky
uf..kruta tema kruta otazka...budem rada ked sa dakam dostanem... bohuzial zurnalistika nikde v blizkosti nie je...taze bud zvolim zurnalistiku niekde v riti od vsetkych mojich uzasnickov alebo masmedialku za rohom..
Hlavne si vyber to čo ťa baví, čo máš aj budeš mať rada. Zožeň si info o škole, fakulte ale hlavne o predmetoch ktoré budeš mať vo svojom odbore (3 alebo 5 rokov je dlhá doba a učiť sa na skúšky ktoré ťa nebavia nie je bohviečo ...)
Osobne by som na pedagogickú fakultu nešiel, radšej by som si potom dorobil pedagogické minimum ak chceš učiť ...
Dobrý výber ti prajem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
obe skoly zvladnem hravo
(mozno)
a kde? v BA, ci..?
Ja inak chcem ist na prekladateklstvo, tlmocnictvo/ psychologia / cosi s filozofiou
Osobne by som na pedagogickú fakultu nešiel, radšej by som si potom dorobil pedagogické minimum ak chceš učiť ...
Dobrý výber ti prajem