Už dlhšiu dobu uvažujem, čo so životom ale 4. ročník na gympli a ja stále netuším, čo vlastne robím. Ako predmety mám matiku, fyziku hlavne .. a ako koníček kreslenie, písanie, tvorivé veci.. Ako by som to mohla využiť?
Mas to tazke, jedna vec je, ze ta bavia nejake predmety, ale druha vec je praca v danom obore. Bavila by ta praca architektky? Alebo bavilo by ta programovat design niecoho-vselicoho? Skor si vyberaj studium podla prace, a to, ze studium bude mozno nudne nevadi, dolezite je, aby ta praca po skole bavila.
Myslim, ze to je jedno. Svet nema rad nerozvaznych ludi. Ak si myslis, ze nieco nevies, tak to aj budu tak brat a skoncis na UP, bez ohladu na vzdelanie. Dnes diplom je len nutna podmienka a nie dostacujuca podmienka. Bud robis nieco, co ta naozaj motivuje, alebo je to len riadok v zivotopise bez vypovednej hodnoty.
Treba porozmýšľať, meniť školy je finančne nevýhodné ale ja som tiež musel najprv vyskúšať až potom som zistil Porozmýšľaj si čo chceš primárne a čo ako koníček vo voľnom čase
@Destiny_23 .. možno skončím rovnako a budem meniť, ak by ma to nemalo baviť .. tak sa radšej pre niečo iné rozhodnem @maxirotor snažím sa aj na to pozerať, ale občas je to ťažko .. lebo nie som nejak vyhranený človek a zaujíma ma viac vecí, ale žiadna nejak špeciálne @Cos45 To ma svet moc rád mať nebude.. ale ja som zvyknutá, poradím si @Condition Rozmýšľať rozmýšľam, síce trochu neskoro som začala ... ale chcem sa vyhnúť následnej zmene školy, ak to pôjde @Espero To tiež neznie až tak zle
@ms_bat ked vahaš tak možne to je a druhykrat už pojdeš napevno ale snad ťa to bude baviť kde pojdeš, ja som som prvykrat nevedel kde a šiel som tam lebo šiel tam kamarat a zdalo sa mi to dobre a potom som si až sam vybral ked som zistil čo a ako je na vyške
Ja idem napriklad na architektúru v januári na talentovky síce mam iné predmety, ale baví ma matika a kreslenie som rozmýšľala aj nad jazykmi, ale skôr by som chcela niečo kreatívne a ta architektúra sa mi zdá vážne super..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@maxirotor snažím sa aj na to pozerať, ale občas je to ťažko .. lebo nie som nejak vyhranený človek a zaujíma ma viac vecí, ale žiadna nejak špeciálne
@Cos45 To ma svet moc rád mať nebude.. ale ja som zvyknutá, poradím si
@Condition Rozmýšľať rozmýšľam, síce trochu neskoro som začala ... ale chcem sa vyhnúť následnej zmene školy, ak to pôjde
@Espero To tiež neznie až tak zle
» www.citylife.sk/kurz-workshop/v...