@chevro ono to s tým nemá nič spoločné, ale je to párty poriadaná gayom plná gayov a hrozne sa tam teším!
@etelnair proste okurková tematika, občerstvenie okurky na milión spôsobov, okurková výzdoba, aj striptér v prevleku okurky a každý si musí jednu priniesť a bude nejaká súťaž o najkrajšiu alebo najväčšiu alebo neviem o čo, to ešte neprezradili
hmm ani neviem, hadam ma niekto niekde zavola ... povodne som chcel spravit nejaku chatu, ale ked som si uvedomil aky som ja a organizovanie, tak by to bola katastrofa ... som skor typ na robenie zabavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
aj ked v hlave by som uz plány mala
ale zas minuly rok sme 2 tyzdne pred silvestrom chceli nejaku chatu a uz nic nebolo volne
@etelnair proste okurková tematika, občerstvenie okurky na milión spôsobov, okurková výzdoba, aj striptér v prevleku okurky a každý si musí jednu priniesť a bude nejaká súťaž o najkrajšiu alebo najväčšiu alebo neviem o čo, to ešte neprezradili
meh...