Hola ...Otázka na diskutovanie je prostá. Čo plánujete robiť dnes, v tento deň zaľúbených. Bezohľadu na to ,či priateľa/priateľku máte,alebo nemáte .
Máte TIP,Dobrý nápad? Podeľte sa!
Jeziskove huslicky... dnes je sobota ako kazda ina. Valentin je ten druh sviatkov ktory v ludoch vyvolava pocity nespokojnosti a napatia - ze by nieco mali dat, nieco by mali dostat, nieco vynimocne by mali robit a nemaju s kym,pripadne maju s kym ale nemozu... a bla bla bla... ja sa dnes ucim a z domu ani nos nevystrcim - je zima a vsade sama chripka. Kaslat na Valentina.
Vobec nevnimam ze je Valnetin a aj keby ano vobec ma to nezaujima nemam rad tento "sviatok". Ludia si nutene musia davat darceky aa lubit sa Ked niekto neikoho chce potesit moze to urobit hocikedy...
Mno sedím na postely mám squelý program o 8 ma zobudí moja squelá kamarátka, o ktorej neviem na čom som ! že happy valenitine a pak som spal asi do pol 4 teraz som vstal a som viac chorý než predtým so sladké som dostal od mamy ku káve a cítim sa tak neskutočne plný lásky ach jo normal sa rozplývam totálna pičovina to je normálna sobota !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov