ale ked ja som si pomoct nemohol, uz cakam postu od niekoho z vas, ze kokot kritizuje, a sam nic nenapise ..
ale ked ja vobec nemam inspiraciu a cas uz vobec nie, a pritom niektore tie serialy co tu boli, boli naozaj dobre...niektori ludia tu maju talent, len skoda ze ho neukazuju prave tu...
p.s.:
ja som z marketingovej odnoze manazmentu tohoto portalu
Ale vsak podaktori pisu blogy na styl tych serialov co byvali kedysi v casaku taaak kto si chce citat nech sa pozrie do blogov aj ked uznavam ze v tom casaku to bolo predsalen viac poruke...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
same picoviny tam pribudaju o nejakych pochybnych serialoch, chystanych veciach a neviem com este...
Ja ho chceeeeeeem naspaaaaaaaat
ale ked ja som si pomoct nemohol, uz cakam postu od niekoho z vas, ze kokot kritizuje, a sam nic nenapise ..
ale ked ja vobec nemam inspiraciu a cas uz vobec nie, a pritom niektore tie serialy co tu boli, boli naozaj dobre...niektori ludia tu maju talent, len skoda ze ho neukazuju prave tu...
p.s.:
ja som z marketingovej odnoze manazmentu tohoto portalu
dal si ma, odchadzam z hlavou dolu
ale musis mi predsa uznat, ze serialy ktore vyzerali nadejne a boli od talentovanych ludi tu chybaju