1. zacnes si s nou, urcite stratis dobreho kamosa, skor ci neskor sa s babou rozides, ked to spravi jemu, preco by to nespravila tebe? cize skoncis aj bez kamarata, aj bez baby.
2. povies mu o co kraca a stratis kamosa a aj moznu babu
3. nechas to tak, nestratis kamosa a bude vsetko v pohode.
podla mna by sa frajerka mala rozist s tvojim kamosom, ked ho aj tak nelubi, je to zbytocne, aj keby nelubila nechcela ani teba, ani nikoho ineho... a po case ked uz bude tvoj kamos behat za inou a ex mu bude ukradnuta, mozete spolu nieco zacat... Teda ak nechces stratit ani jedneho z nich.
...joooj,wlastna skusenost(bola som w pozicii kamaratowa frajerka),len s tou zmenou ze ja som s tym druhym zacala riesit po pol roku od rozchodu a aj thak to dopadlo zle...som nazoru ze kamarati by si nemali nawzajom riesit ci uz bywalych alebo sucasnych partnerow,neoplati sa to stale tam budu tie spolocne spomienky a pod. ...jedneho z nich stratis ci sa rozhodnes thak alebo onak ...
Nuz podla mna frajerky kamosov su tabu. Proste by bolo svinstvo najhrubsieho zrna zacat si s nou. Ked uz to je ex, no budiz, ale takto urcite nie. Zabudni na nu.
nazdar... ked ti mam poradit z vlastnej skusenosti tak jeb na babu a zostan radsej s kamosom. bab bude este vela ale dobrych, vazne dobrych kamosov bude len malo... ked baba podvedie jedneho tak urcite podvedie aj teba... treba ti to ??? pre vztah ktory nebude trvat dlho stratit super kamosa??? taka baba nestoji za to ... a ked sa das do kopy s nou tak urcite prides o kamosa povec mu to a uvidis ze sa ti podakuje a pekne sa spolu na to napijete...
ako pisete ze by sa mala frajerka s nim rozist a potom sa dat dokopy s tym jeho kamosom tak to je odveci...keby to urobila mne tak kamosov rozbijem picu aj v tom pripade...hoci by nechala mna a zacala si s nim...a klamat kamosa je picovina...ona sa na teba ajtak po case vyzere...bude ta mat plne zuby a odjebe ta a skoncis aj bez kamosa aj bez frajerky ako peter_piper povedal
Hej hej suhlasim..ak ti an tom kamosovi zalezi urcite nedaj prednost tej abbe..lebo naozaj ak to spravi jemu moze aj tebe..a po case by si lutoval to ako si sa vykaslal an dobreho kamosa koli nejakej pipke..
Nechce sa mi vsetko citat, ale s babami kamosov sa skratka NEZACINA. Apon to je moje pravidlo...keby to bolo opacne, asi by sa ti to velmi nepacilo...takze si daj od nej pohov.
otazka bola:kamarat alebo jeho frajerka?ja by som odpovedala kamarat.dovody preco on,tu uz boli spomenute,nebudem sa opakovat.ak je to naozaj dobry kamos,tak si myslim,ze sa to neoplati.skutocni priatelia sa hladaju tazko a toto si nerobia.to je moj nazor.je to na tebe,drzim palec
Ja mám presne taký istý problém...no je to ťažké..on ju podvádza so mnou..chce sa s nou rozísť... ved si začni s nou..možno to bude tvojho kamoša bolieť..ale isto ho stratíš..ale nenechaj si ujsť svoju príležitosť..ved ked ľúbi aj ona teba, tak prečo sa s ním nerozíde?
Palinko125 pocuvaj nieco podobne som prezil vermi ser nato lebo stratis kamosa zbytocne lebo ona bude furt nerozhodna a nebude vediet co chce kasli nato kamo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a sa ona paci tebe... tak mu to ohladuplne vysvetliak sa s nim ona rozijde..
1. zacnes si s nou, urcite stratis dobreho kamosa, skor ci neskor sa s babou rozides, ked to spravi jemu, preco by to nespravila tebe? cize skoncis aj bez kamarata, aj bez baby.
2. povies mu o co kraca a stratis kamosa a aj moznu babu
3. nechas to tak, nestratis kamosa a bude vsetko v pohode.
je to na tebe
a ako si zistil ze aj jeho frajerke sa pacis???