@6 blbosť, nech to vyskúša ja som mal naozaj pekné vzťahy z kamarátstva, nikdy som si nezačal s niekym ktorého dobre nepoznám a nepatrí do mojej kategórie kamarátov
S mojou súčasnou priateľkou sme boli rok pred tým kamaráti.. chodíme spolu tretí rok. Myslím že to je dobre, lebo sme sa už poznali keď sme sa dali dokopy.
urcite radsej ako s niekym z diskoteky o ktorom nevies vobec nic. take vztahy ale potom su aj kratkodobe a jednoducho ja take vztahy ani neuznavam a nemaju pre mna vyznam. ked chcem s niekym seriozne tvorit par musim ho aj trosku poznat a vediet ze mi vyhovuje ako clovek. nielen orietovat sa podla toho ci je prekrasny. a navyse musim vediet aj ze sa jedna o rozumneho a inteligentneho cloveka a nie o nejaku slepicu co pretiahla futbalovy klub ako sa hovori
len mohli by ste byť takí kamaráti,že ak sa rozídete,ostanete kamarátmi aj napriek tomu. keď som ja chodila s jedným chalanom a rozišli sme sa,teraz sa nemáme radi.. s iným som zas najlepšia kamoška.. no ak si myslíš,že to skončí zle,nezačínaj si s ním a ostaňte kamarátmi,ono po čase stretneš iného
Ja si práveže neviem predstaviť vzťah s niekým, kto nebol najskôr môj kamarát... Proste najskôr musím toho človeka poznať a dôverovať mu... A osobne si myslím, že ak sa takýto pár rozíde a nedokážu ostať kamaráti, je vysoko pravdepodobné, že aj bez toho nevydareného vzťahu by sa to kamarátstvo časom rozpadlo...
kazdy tu spomina friendzone, a ze ak ma chlap zaujem o zenu, tak by mal hned od zaciatku davat najavo zaujem, a zrazu tu kopa ludi pise, ze idu do vztahu s kamaratom???...wtf?..pokrytectvo alebo zeny rozlisuju sexualny a asexualny kamarat?
Ja mám teraz už rok priateľa, s ktorým sme veľmi šťastní. A hádaj čo. Vyrastali sme spolu od malička a boli nerozlučná dvojka. Viac krát to vyzeralo tak, že sa už už dáme do kopy,ale mysleli sme si, že to buď pokazí kamarátstvo,a lebo to ten druhý tak necíti a nakoniec sme to riskli a nikdy by som nemenila. Sme naozaj neruzlučná dvojka... Podľa mňa by si to mala skusiť a dufám, že ti to vynde
@secretpussy jasne, najprv je dobre ak sa spoznate, ste kamosi a potom casom ak si sadnete tak z toho moze byt aj vztah, ale zas ak sa rozidu tak je skoda toho kamaratstva, ktore sa uz po rozchode neda obnovit vacsinou
@echoechoecho@23 Že by mal od začiatku dávať najavo záujem? Táto teória o friendzone je podľa mňa postavená na hlavu. Ak žena o muža nemá záujem - z hľadiska partnerského vzťahu, tak by mu nepomohlo ani keby sa ju snažil zbaliť od prvého stretnutia. Resp. možno by ju hneď zo začiatku aj zbalil, ona by ho po čase lepšie spoznala a skončilo by to aj tak rozchodom.
no a toto je to s kym sa davate dokopy ak nie s kamaratmi ako som tu cital hm, no podla mojej skusenosti vydrzalo minimum vztahov co vznikli z kamaratstva, moj prvy vazny vztah ktory trval naozaj dlho zacal na diskoteke a manzelku som spoznal na ulici, jednoducho pacila sa mi tak som sa spytal ci ideme na kavu a ukaze mi mesto, bol som niekde kde som este v zivote nebol
@galinka aha, takze uznavas, ze aspon by ju zbalil na sex ..no na partnersky vztah sa mozu spoznavat aj 3 roky, a ked konecne zacnu nieco vaznejsie, tak sa im to moze rozpadnut......
veľa ľudí v mojom okolí sa dalo nakoniec dokopy s niekým, s kým sa už nejaký čas kamarátili... mali tak možnosť lepšie sa spoznať, či si naozaj povahovo sedia, alebo nie.... často z toho potom boli dlhodobé a pekné vzťahy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
je dobre si zacat s nepriatelom...
prosim ze to nemyslis vazne?
Ale málokedy to vyjde. Ale ak to vyjde, je to skvelé.
len mohli by ste byť takí kamaráti,že ak sa rozídete,ostanete kamarátmi aj napriek tomu. keď som ja chodila s jedným chalanom a rozišli sme sa,teraz sa nemáme radi.. s iným som zas najlepšia kamoška.. no ak si myslíš,že to skončí zle,nezačínaj si s ním a ostaňte kamarátmi,ono po čase stretneš iného
neser tam kde ješ
nevypláca sa to
Rovnako sa môžu vrhnúť rovno do niečoho vážnejšieho, a po chvíli spoznávania sa sa im to rozpadne...
ja som tiež radšej za vzťah s "kamarátom"...