Vcera mi hovoril kamarat ze mal rande s nejakou holkou, tak som sa ho pytal ci je pekna a ze nech mi posle foto (ja mu tiez zvyknem posielat objekty mojho zaujmu) pokracovanie...
Hovoril som mu ze mam nove dievca a odkedy to vie furt sa mi ozyva a furt sa na nu vPTuje. Potom mi asi 3x pisal kde som a nakoniec mi poslal fotku mna... Taku z pred 5tich rokov neviem odkial ju mal lebo som ju davno zmazal zo vsade. Musel si ju odlozit. Tak a teraz mam podozrenie ci neni gay vzdy sa spraval tak trochu ako zena, ked sme mali ist von robil drahoty etc ale odkedy som s tou holkou tak sa nejako zacal furt ozyvat. Presne ako kamoska s ktorou som sa par krat vyspal a ktora ma frajera a odkedy som s tou holkou tiez sa furtprejavuje dokonca jej vceraaj na drzovku zavolala a povedala jej nejake veci ktore som si myslel ze ostanu medzi stirmi ocami. A potom mi pisala sms ze niekto ta ojebuje niekto ta miluje. Tak ms miluje ze je ochotna znicit mi zivot. Takze moja mila zase trucuje a jebe na mna kebo je ta krava zavolsla... Ludom jebe.
@xxar3s a veď sa ho opýtaj či sa mu páčiš, možno roky trpí a čaká na odozvu, možno v jeho živote otvoríš bránu do voľnosti vyrieknutím , ,Nie, ja ťa jednoducho nemilujem"...
Hlavne jebe tebe ako tak čítam ,takéto sračky som riešil keď som mal 13 rokov ale aspoň som rešpektoval okolie, netrtkal nikomu holku a mal som svedomie .. ak je toto život tak poprosím guľku medzi oči
@relieforsaddist ked som ju trtkal tak sme boli obidvaja single, boli sme povahovo nekompatibilni tak sme ostali len kamarati aj ked to slovo by som radsej do uvodzoviek. A ked som spoznal tuto tak som tej to notmalne povedal. Ktovie co jej vsetko narozpravala. Jediny kto ma nesklamal je jej naj kamoska ktora nas zoznamila ta sa nas este teraz snazi znovu udobrit.
@relieforsaddist a ked sa ti niekto zacne jebat do tvojho sukromia tak je jedno ci mas 13 alebo 33. Mozno ppchopis aj sam ked sa ti stane nieco podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@Dumbledore ak je to tak a roky trpi mal mi to povedat. Ja nemam nic proti gayom.