ako píše nowic naspät do klenotnictva co ja si spominam na poslednu navstevu zalozne kde mi za mobil co sa vtedy predaval za 30 eur bezne.. of kors uz pouzivany... tam mi stara chcela dat zan 5 eur
Urcite nie do zalozne, alebo akokolvek predat ... pretoze vyhodne predat sa mu to uz nikdy nepodari. Takze, predat jedine a len ak je clovek v nudzi.
Najlepsie odlozit do suflika.
K velkosti prstena len tolko, ze nie kazdy mozno upravit. Ale sanca ze buducej nebude vyhovovat velkost je pomerne malo pravdepodobna. Pokial je to nieco z beznych velkosti.
v prvom rade by somt aké drahé nekupovala... ja nechápem ani také typické 300e obrúčky... kúrva stačil by mi dva prúžky chirurgickej ocele (chcela som to najprv prehnať a povedať že bižutka ale to sa rozjebe hneď) za par korún a hotovo...a peniaze čo by sa dali na obrúčky by sa dali na zariadenie bytu alebo dovolenku or whatever
ale ak už by som bola tak jebnutá a kúpila hentak drahé tak by som sa pokúsila ich vrátiť a ak nie tak by som ich rpadala...alebo dala do záložne...
a to sú aj tak iba výhovorky s tým že k životu nepotrebujete svadbu že len papier a pritom sa len bojíte že stretnete životnú lásku a nebudete môcť k nej utiecť
ked si vie zarobiť tak je jedno koľko stojí aj tak iba ludia závislý na peniazoch sa stále zamýšlajú nad cenou normálne zarábajúci neriešia len cenu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
kazdopadne, nechcel by som
a jj gayovia so zasnubnymi prstenmi musia vyzerat fakt povabne, aj toto by som asi prehodnotil tuto moznost -.-
alebo ho predať v klenotníctve, prinajhoršom v záložni
kazdopadne , neprijemne no.
zoberem drocik,odstiknem,omotam okola palca,zakrucim a ma ;
hahhá, aj tak viem, že si fejk!
Roztavit, prodat!
@30 ô______ô
Najlepsie odlozit do suflika.
K velkosti prstena len tolko, ze nie kazdy mozno upravit. Ale sanca ze buducej nebude vyhovovat velkost je pomerne malo pravdepodobna. Pokial je to nieco z beznych velkosti.
-
A zalozne za diamanty v prstenoch neplatia
A tá cena je šialená, ešte aj čierne zlato sa dá kúpiť pod dvetisíc dolárov.
zlato sa leguje priblizne takto:
zelena vznika vynechanim medi, pridanim striebra - v tomto pripade bude farba zelenkava. pridanim kadmia (az do 4% sa zelena faba zvyrazni.
siva vznika pridanim striebra, manganu a medi.
cierna vznika pridanim kobaltu alebo chromu; kontrolovanou oxidaciou.
fialova vznika pridanim hliniku.
modra vznika pridanim india, pripadne kontrolovanou oxidáciou povrchovej vrstvy v zliatine so zelezom a niklom alebo ruteniom a rodiom.
-
tymto pozdravujem pracovnikov zalozni, ucte sa trumpety, toto nevedia ani vasi veduci (smajlik ukazujuci rukou skarede gesta).
tebe cierny prsten jedine nakreslit centrofixkou
.....správna odpoveď je ,že by mi ho len tak mal dať a ja by som ho dal ďalej
vôbec by nedošlo k takémuto problému
a pride mi strasne blbe, keby ho mal dat dalsej nastavajucej. ked raz nieco kupujem niekomu, nedam to potom niekomu inemu
@47 jj, nie je to zlatokopka, tak je "pica, co ho nechala". mat peniaze neznamena mat charakter.
ale ak už by som bola tak jebnutá a kúpila hentak drahé tak by som sa pokúsila ich vrátiť a ak nie tak by som ich rpadala...alebo dala do záložne...
a to sú aj tak iba výhovorky s tým že k životu nepotrebujete svadbu že len papier a pritom sa len bojíte že stretnete životnú lásku a nebudete môcť k nej utiecť
ked si vie zarobiť tak je jedno koľko stojí aj tak iba ludia závislý na peniazoch sa stále zamýšlajú nad cenou normálne zarábajúci neriešia len cenu...
ja by som taky drahy z vlastnej vole nechcela, bala by som sa on. ale omg, dostat take nieco a potom to vratit? zenska je riadna krava