je to bežné a stáva sa ... Bol čas na zmenu. A práve to, že vaše kamarátstvo skončilo, Ti umožňuje nájsť si iných priateľov a možno skvalitniť si život.
Horox viem ze ono to tak vyzera ked sa s niekym kamosis od malicka ze to bude tvoj naj kamos do buducna ale nie je to tak v drvivej vacsine pripadov... ani ja sa uz so svojim naj kamosom z detstva vobec nerozpravam.... ver mi najlepsie priatelstva vznikaju az na strednej skole...
dungeo: ukaz mi spravny smer zivota a dam ti nobelovu cenu aj ked na to nie som opravneny pokial je jeho kamos spokojny s tym ako zije tak nie je z coho pomoct vsetci mame slobodnu volu ako so svojim zivotom nalozit niekedy to boli ale treba to prekusnut okrem toho kto tu je pre koho vlastne skutocny kamos ? teba to trapi ale trapi to jeho ? asi nie ze ? stoji ti trapit sa koli cloveku ktory na teba jebe ?
S tym ze nefajcis, nepijes, chvilu pockaj, lebo za par rokov budes hovorit nieco ine
a co sa tyka toho kamosa, tak ho nechaj v tom.pokial sa dal dokopy s takou zberbou, asi si to kamaratstvo az tak nevazil a skor ci neskor na to iste doplati za to, co robi tomu ver!...vzdy sa to stane a mozno neskor bude ziadat o to, aby si sa s nim znova kamaratil atd...ale ty uz potom nemusis mat zaujem!
nieco podobne som zazil....tiez poznam takeho chalana co sme boli najlepsi kamosi dlhe roky a teraz to cele dojebal len preto, ze mi zavidi a ma komplexy ze som nieco dosiahol a on je furt len doma za PC.....casto sa kamaratstva rozpadaju, ale zivot naucil ze netreba nad tym smutit, lebo najdes niekoho kto ti bude ovela lepsim kamosom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Lebo na zakladnej uz take niesu... uz sa to vycerpalo. :/
a co sa tyka toho kamosa, tak ho nechaj v tom.pokial sa dal dokopy s takou zberbou, asi si to kamaratstvo az tak nevazil a skor ci neskor na to iste doplati za to, co robi tomu ver!...vzdy sa to stane a mozno neskor bude ziadat o to, aby si sa s nim znova kamaratil atd...ale ty uz potom nemusis mat zaujem!
12. nemyslim.... alebo vlastne viem
v mojej rodine uz niekolko generacii nikto nefajci, tak?
no ale ta uplne chapem ja sa poznam z jednou babou uz zo skolky a keby ju stratim tak...
ja som tak tiez stratila dlhorocnu kamosku co ma "vymenila" za chalana..