Hm.... No sleduj či sa prejaví aj on.... Ale ak to nevyjde, už kamoši nebudete.... Budete len bývalí kamoši, resp. ľudia čo sa poznajú.... Neviem, to je oničom....
Spravaj sa co najviac zensky, jemne, aby si vsimol ze si aj dievca ako mozny objekt zaujmu nie len kamaratka ale pritom bud stale sama sebou.. Neviem ci si vypijete niekedy ale ak hej je to vhodna doba na nejake jemne naznaky, dotyky, bud sa chyti a bude mu to potom vrtat hlavou a neskor uz nieco spravi sam, alebo nie a max to zvedies na alkohol a dalej budete kamosi
ja som sa tiez buchla do kamarata a moc nepomahalo ani nenapadne posuvanie veci dalej, furt mu nedochadzalo ze k sebe patrime boha, ale som sa nevzdala a dokonca ho pobozkala ked este vobec nevedel ze ma vlastne miluje a nakoniec uz spolu dva roky chodime a budeme az kym nezomreme!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ja som sa tiez buchla do kamarata a moc nepomahalo ani nenapadne posuvanie veci dalej, furt mu nedochadzalo ze k sebe patrime boha, ale som sa nevzdala a dokonca ho pobozkala ked este vobec nevedel ze ma vlastne miluje a nakoniec uz spolu dva roky chodime a budeme az kym nezomreme!