Dlhšie mám už problém s tým že nikto ma nikde nevola ani na nejaké akcie,von ..Keď ich ja volám tak proste nechcu ísť.Neviete čo robím zle? Veľmi už ma to štve pretože nemám s kým chodiť von ani nič podobné,som vkuse sama a vadi mi to..Ďakujem za rady
Choď sama. Ja to tiež tak robím
A aj keď ľudia hovoria že "choď sám a priateľov si nájdeš" môj prípad to nie je, už roky chodím všade sám a nikdy som si žiadnych nenašiel, ale prišiel som na to že sa viem zabaviť aj sám tak možno sa to podarí aj tebe.
Ťažko povedať, keď nevieme, čo si ty zač a čo sú oni zač. Možno to, čo im navrhuješ, proste nie je podľa ich gusta. A možno si pre nich ty nejaká nelákavá spoločnosť. Možností je viacero...
Skús nájsť podobných ľudí ako ty, čo moc nemajú s kým chodiť von. Prípadne nejakého kamaráta/kamarátku ktorá je trochu introvert, začni sa s ním kamarátiť a chodte spolu von a tak. Časom si na to zvyknete obaja a nebude sa ani jemu chcieť ísť nikam sám.
Ešte napísať sem na birdz, či niekto nejde von. Aj keď malá šanca
Ale teda nezávidím, ja nie som schopný ísť ani sám na obed do menzy, lebo už sa cítim zle, že som tam sám
Ja tak chodím na výlety, pretože mám takých známych, čo chcú ísť, iba ak sa nikde za nič neplatí a aj to musí byť naplánované zásadne aspoň pol roka dopredu. Väčšinou ma s nimi prejde trpezlivosť a idem sám.
Choď tiež sama.
najdi si novych kamaratov...lebo tyto seru na teba...jednoducho...v praci si najdes...v parku na prechadzke so psom...kde kolvek..treba byt asertivny trocha a je to
Spytaj sa ich preco ta nevolaju ! Urcite si dobra spolocnost, to len oni to nevedia nalezite ocenit ! nepodcenuj sa hlavne a najdes inych, lepsich ..v praci, v kluboch atakdalej
Ja neviem všetci tu píšu ako ľahko sa dá S niekým zoznámiť a nájsť si nových kamarátov. Ja počas môjho života nemám fakt také skúsenosti, že prídem niekde a zoznámim sa s niekým a ide sa. Proste keď som von S kamoškou, nik si nás nevšíma a ja som si tiež nikdy tak nevedela nájsť kamarátov, ktorí by so mnou chodili von. Ja mám kamarátky len zo školy keď tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A aj keď ľudia hovoria že "choď sám a priateľov si nájdeš" môj prípad to nie je, už roky chodím všade sám a nikdy som si žiadnych nenašiel, ale prišiel som na to že sa viem zabaviť aj sám tak možno sa to podarí aj tebe.
Chod sama ako sa píše v @1. Buď niekoho stretneš, alebo si zvykneš.
Ešte napísať sem na birdz, či niekto nejde von. Aj keď malá šanca
Ale teda nezávidím, ja nie som schopný ísť ani sám na obed do menzy, lebo už sa cítim zle, že som tam sám
Choď tiež sama.