mám 3 najlepšie kamošky, nie sme spolu až tak strašne často a teraz keď pôjdem na strednú, tak spolu budeme ešte menej ale dúfam, že to medzi nami ostane aspoň tak,ako je to teraz
mám 3 priateľky,s ktorými si dôverujeme a pomáhame a jedného úplne najfasa kamoša,ale to sa skôr bavíme než aby sme preberali niečo dôležité...+ kamaráta odjakživa,ktorý mi je ako brat
s priateľom trávim najviac času čiže on je môj najlepší priateľ ale to neviem či sa ráta a mám ďalších pár ľudí ktorí sú skvelí a jedineční v rôznych veciach a preto podľa situácie aj ja k nim pristupujem a rôzne spolu trávime čas, vedieme rôzne debaty.. ale za všetkých by som dala ruku do ohňa.. no, za niektorých len prst
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
lebo keď sme spolu tak je to taká "fantastic 4"
S jednou je to také ešte pomerne dobré, a s druhou len v škole. A dalšiu, teraz už vídam málo.
Je ich celkom dosť, momentálne asi najviac za život, ale vzájomne sme si značne u riti.