Mám kamarátku ktorá sa na mna urazila iba preto že nechcem s ňou chodiť na diskotéky a druha kamarátka je pre nu svätá lebo s ňou chodí každý piatok ,len ona nevie pochopiť že mám toho proste veľa aby som bola dva dni niekde ďaleko na diskotéke a tým že mám školu mimo bydliska prídem po týždni a chcem byt doma proste,posedieť nemám problém no tie diskotéky s ňou ma ani nebavia lebo stále keď niekoho spoznam tak ako keby žiarlila a nedopraje mi.Tak som jej povedala že pekna kamarátka keď jej záleží len na tom či s ňou chodím má diskotéky . Vás názor ?
Sama si napisala..pekna "kamaratka "
Dnesne " kamaratky" su take ze sa s tebou v jeden den bavia a na druhy ohovaraju
Preto si nezasluzia pomenovanie...kamaratka (co pre mna osobne sice znamena blizsia osoba,no nie az taka blizka ako priatelka )
pokial dve osoby nezdielaju spolocne zaujmy, nazory, nedopraju si ... to nie je asi definicia kamaratstva
treba sa zmierit s tym, ze obcas sa ludia zmenia, zmenia svoju zivotnu cestu a tym padom sa odcudzia.
@fakecocacolazero mozno ona je ta pritazlivejsia a preto ju chce ta kamoska na diskoteke aby pritiahla nejakych chalanov... Alebo je to naopak a chce mat nejakeho pekneho chalana pre seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Dnesne " kamaratky" su take ze sa s tebou v jeden den bavia a na druhy ohovaraju
Preto si nezasluzia pomenovanie...kamaratka (co pre mna osobne sice znamena blizsia osoba,no nie az taka blizka ako priatelka )
treba sa zmierit s tym, ze obcas sa ludia zmenia, zmenia svoju zivotnu cestu a tym padom sa odcudzia.