akože ešte v lete som sa zoznámil s jednou dévčicou. ako, všetko bolo fajn, občas sme spolu zbehli von a tak, potom začala chodiť somnou na tréningy a tam sa to všetko ako začalo. proste, môžem ja vyvolávať jak taký chuj, môžem ja vypisovať jak taký debil
hmmm zaujimave, nieco poodbne som zazil ale nejdem to tu rozpisovat. Ked ju stretnes, zo slusnosti ahoj a ostatok maj na haku. ja sa vacsinou nikomu nevtieram, raz napisem a ked neodpisuje tak na to serem. jednoducho si ju nevsimaj. (i ked sa to neda ja viem, ked ju mas tak rad. Ale lubit ju nelubist, tak je vsetko ok) Pridu este aj horsie zazitky Kazdopadne by to nasralo aj mna. ale co uz.
@11 veď to! proste sa vyparila. ono len tak pre zauíjmavosť, ona bola tá, čo ma prvá pozvala von (teraz sa nechválim ). akože, pri nej sa to občas dalo čakať, že zabudne odpovedať, alebo tak, ale toto.. začala ešte aj chodiť ku nám na tréningy, ale keď som jej chcel zsavolať, alebo čokoľvek, tak nič - žiadna odpoveď. potom zrazu prestala chodiť, telefón nedvíhala, na sms-ky neodpisovala, na icq, neodpisovala, na e-maily detto. proste, fakt ju nechápem, ale keď proste som bol s ňou, tak to bola paráda, proste fakt paráda, to som vlastne nezažil, že by som bol s niekým tak spokojný-šťastný, keď sme boli dakde. azrazu nič
len tak mimochodom, nepoznali sme sa od leta, ale nejak apríla, možno začiatku mája
tak to bola najskor dajaka ona co si tvoje kamaratstvo vysvetlila troska inak. mas p..i na svete nemas dost dievcat, ktore by ta boli hodne ako kamaratky?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Každopádne jej nerob žiadne scény, usmej sa a maj ju v p...
ona sa len tak vyparila a dost?..potom sa uz ale neda tvarit ze nic..
len tak mimochodom, nepoznali sme sa od leta, ale nejak apríla, možno začiatku mája