Čím ďalej, tým viac sa presviedčam o tom, že kamarátstvo medzi mužom a ženou neexistuje. Ale tak trošku verím, že toto bude inak, ako si myslím a ako si prečítate...
Mám kamaráta, stretla som ho nedávno, asi pred rokom aj niečo, vieme sa porozprávať, sme
@storcko Možno navonok sa tvári akože nechce nič viac ako kamarátku, no vo vnútri chce niečo viac. Alebo sa o teba bojí..
Skús sa vyhýbať týmto témam pred ním, pokiaľ sa dá
on by aj chcel cosi viac, ale kedze vie ze je pre teba len kamarat tak.. co ma ine robit..ze sa stretava s inymi je fuk, ked mu ide najme o teba..a tiez podla mna len chce aby si aj ty ziarlila
Wáu tak buď kamarátka a ak vieš že nechce počuť o mužoch tak mu o nich nekecaj ne? či to ťa baví pozerať sa ako žiarli? On nieje dievča ktoré ti bude hovoriť že ten chalan je zlatý, milý atď. Ak chceš s niekym kecať o iných chlapoch tak si najdi kamarátku alebo homosexuála.
to je síce pekné, že ste si vysvetlili, že ste len kamaráti, ale to ešte neznamená, že to tak medzi vami bude na furt...bez toho či chceš či nie, vzťahy medzi ľuďmi sa vyvíjajú a menia....ak tak chlapec žiarli len pri tebe, asi v tom naozaj bude viac ako by si chcela...možno si ani sám neuvedomuje, ako sa k tebe správa...možno by si chcel s tebou aj niečo začať, no bránia mu v tom nejaké vážne okolnosti (napr. ten vekový rozdiel)...a možno sa len bojí, že keby ti povie, ako sa veci majú naozaj, tak o teba príde, preto s tebou radšej hrá tú hru na kamarátstvo...takto má totiž stále nádej a je to príjemnejšie ako stratiť človeka úplne...daj tomu čas a uvidíš, kam sa posuniete
Lebo ste vsetci trapny a vsade musite tahat lasku. A nepoznate rozdiel medzi tym, ked sa niekomu zda clovek pekny, a ked je do neho zalubeny.
Neviem ako je to mozne, ale ja dokazem mat chalanov ako.kamaratov, a som baba.
A hento nemusi hned znamenat, ze po tebe ide. Je to chlap a ti vecne ziarlia na inych, pretoze (hoci podvedome) chcu byt vzdy najlepsi. Vzdy chcu mat vsetko a vyzerat.v zenskych ociach najlepsie, najmilovanejsie a neviem co vsetko. Cest vynimkam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Skús sa vyhýbať týmto témam pred ním, pokiaľ sa dá
@4
on sa na to sám pýta.
Ale bola by som rada, kebyže sa "len" bojí.
Vďaka za odpovede.
@3
100% sa mu pačis, muz aj do očí dokáze klamat zene ktoru miluje ze tomu tak nie je.
Neviem ako je to mozne, ale ja dokazem mat chalanov ako.kamaratov, a som baba.
A hento nemusi hned znamenat, ze po tebe ide. Je to chlap a ti vecne ziarlia na inych, pretoze (hoci podvedome) chcu byt vzdy najlepsi. Vzdy chcu mat vsetko a vyzerat.v zenskych ociach najlepsie, najmilovanejsie a neviem co vsetko. Cest vynimkam.