Stalo sa vám niekedy, že ste si našli kameru v izbe?
Mne áno, náhodou som ju zbadala, pozrela záznam a rýchlo vymazala.. keby to niekto videl, bol by to trapas!! Išla som za vinníkom a... ďalej už ani netreba hovoriť
Vacsinou sa mi to stava pri upratovani xD Myslim, ze teraz lezi hentam, vzadu na stole... A zaznam sa celkom iste pozriet neda, jej konektor je bezpecne odpojeny
A ako by sa tam asi tak dostala? Ja mám kameru v prdeli a natáča moje gaťky a záchod a ide to naživo na TA3 každý mesiac, druhú sobotu v tom „Bez komentára“.
@krutafunebracka no jasné by som sa dobre strápnila, už mne to pripadalo smiešne keď som sa na seba pozerala čo robím a neviem že tam je... a potom to prekvapenie keď som ju tam zbadala
@matus33 no bol to niekto z rodiny. ale potom mi to vysvetlil, že dačo skúšal a že nemala som to vymazať, aspoň by bola sranda... no on by sa smial
ano ja mam rozmiestnene po celom dome tieto kamery » www.ebibus.sk/termokamera.sk/... to aby som vedel ked ku nam pride niekto s prasacou chripkou ci mu mam otvorit dvere a pozvat ho do vnutra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a inak ne nenasiel..kto by mi ju tam asi tak dal ?
Mne by do izby kameru pochybujem že niekto dával, naozaj si nepripadám taký zaujímavy
Keby sa to však naozaj stalo ak by to bol niekto z rodiny tak by som najskôr vyrobil scénu a nasledovala by absolútna nedôvera.
Ak niekto iny tak by som mu namiesto scény jednu struhol. (ak by to nebolo dievča) a kameru už nevrátil xD
@matus33 no bol to niekto z rodiny. ale potom mi to vysvetlil, že dačo skúšal a že nemala som to vymazať, aspoň by bola sranda... no on by sa smial
rôzne mini kamery sa dajú zohnať až neuveriteľne lacno keď viete kde
chystám sa pár si ich zaobstarať bezdrátových odposluchov už mám dosť tak treba aj kameru (odposluchy som si spravil sám, kameru nespravím)
LOOOOOOOOOL xD zmrzlinarske auto so satelitom naproti cez cestu to isti kamery su nuda xD
@tesfaye
@m @trixx tak tým zmrzlinárskym autom so satelitom si ma zabil skapem od smiechu