na dnesny den som sa tak tesila... odpadli mi najhorsie hodiny, skola by bola len zabava... ALE: v raci som chodila aj na zakladnu a hned vedla je gympel, na ktory chodim teraz. na krizovatke bola havarka... ved to nic, to sa stava... tam ale prisiel o zi
Ci siel rychlo ci nie sa zisti. A kde mohla byt chyba? Dakedy aj v ludoch vidia od seba autobus alebo aj kamion je pred nimi 20 m a idu cez cestu a nevedia odhadnut akou rychlostou ide.
Ak je clovek na precode je vodic povinny zastavit ak nie tak je to pokuta. samozrejme velmi malo vodicov to dodrzuje. raz sa mi stalo, ze ma tak skoro preslo auto a chybalo mi asi 3 kroky psravit a uz by som bol na prechode ale on mi prefrol po pod nos.
Ja ti zelam uprimnu sustrast. Myslim, ze by sa to nestalo, keby na tom priecesti bol vybudovany semafor. ale aj tak by nikto potom nechodil cez prechod, lebo by to nepovazoali za dobrodruzne
Skypina neobhajujem vodica ale on mohol kludne dodrziavat rychlost.Ze cez to vsetko preletel?Ono 20tonovy kamion a ak je este nalozeny to je plus 23ton je mierne tazke zastavit.Napr mohol zaspat za volantom.Je tazke posudit preco sa stalo to co sa stalo.Ako poznam vodicov kamionov 50% znich ma gumy zodrate nahladko.
hoj, ona este len cakala, kym jej nabehne zelena... a semafor tam bol kym ho ten kamionista nezobral zo sebou... a ked som v meste a som kamionista, asi by som si mala davat vecsi pozor na to, aby som nezaspala...
Za druhe: zastavit plne nalozeny kamion, nie je sranda aj ked ide "len" 40km/h
Za tretie: je prilis skoro povedat, co sa stalo. Vypite nemal, vraj mu zlyhalo riadenie. Co je pravda uvidime. Mozno to bol mikrospanok, ale to sa mi nezda, aby mal v meste mikrospanok. Kdze mesto nie je nejake nudne ako dialnica + ked dodriaval povinne prestavky, je viac ako nepravdepodobne, ze by zaspal.
neobvinujem vsetkych kamionistov, len by si mali davat vsetci pozor a sustredit sa na to co robia... to by mali vsetci soferi ale kamionisti zvlast, lebo predsalen sa s kamionom naraba trochu tazsie...
a viete čo je na tom nahoršie? že nejaké debilné decká z tej základky čo mali s nou písať neviemaké písomky si teraz niekde doma povedia : Ha, ako dobre.. máme na chvílu pokoj...:´(
mixelle, tych ludi poznam... este som sa rozpravala s jednou babou odtial... ze vsetci boli akurat poriadne vyklepani. vsetkym tam to bolo luto... a dvoch chalanov odtial to skoro nabralo tiez... resp. nabralo by ich to keby sli o par sekund neskor... lebo ze oni presli na zelenu, akurat naskocila cervena a ta ucitelka teda ostala cakat na dalsiu... keby nestihli tu zelenu, tak cakaju s nou...
Mozno tu budem niekoho opakovat, ale zase. Robis zavery s toho, o com nevies. Ako niekto spominal, x -tonovy kamion lahko nezastavis, navyse ak ma 20 metorov tak hadam necakas ze sa zabori do 5 metrovej jamy.
Dalsia vec, stlp semaforu dam dole aj zo svojim puntom, takze myslim ze ten kamion s tym nemal problem.
Musis si uvedomit len to ze to bola dobravna nehoda. Take sa stavaju. Ako bolo spomenute alkohol u vodica najdeny nebol. To ze mu zlihalo riadenie, moze aj nemusi byt pravda. Spedicne spolocnosti casto setria ne udrzbach svojich kamionov, popripade nechaju jazdit po cestach aj vrak. (Viem to, spravoval som IT systemy asi v 3 spedickach)
Novy standard kamion VOLVO stoji 8 milionov bez navesu.
Takze kludne mohlo byt aj to ze mu zlihalo riadenie. Dalsia vec je ta, ze mohol aj zaspat. Ale to zase vecsinou byva problem priamo zamestnavatela. Tj pracovnik by mal sice dodrziavat povine prestavky, ale ked zamestnavatel tlaci na zamestnanca s terminmi, tak casto sa stavaju pripady kedy su neni tie prestavky dodrziavane.
Ono sice zamestnanec by sa mohol ohradit, ze chce dodrziavat prestavky ale zamestnavatel by ho mohol velmi lahko prepustit.
Taky je dnesny svet. Viem ze take veci ako nedodrziavanie povinych prestavok je protizakonne, ale tazko dokazatelne. Bolo by to len slovo proti slovu.
Navyse ako niekto povedal, pochybujem ze by nastal v meste mikrospanok, duplom v bratislave. Mikrospanky sa stavaju vecsinou mimo mesta na rovnych cestach, na dialniciach s malou premavkou kde je cesta nudna a monotnna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ak je clovek na precode je vodic povinny zastavit ak nie tak je to pokuta. samozrejme velmi malo vodicov to dodrzuje. raz sa mi stalo, ze ma tak skoro preslo auto a chybalo mi asi 3 kroky psravit a uz by som bol na prechode ale on mi prefrol po pod nos.
Ja ti zelam uprimnu sustrast. Myslim, ze by sa to nestalo, keby na tom priecesti bol vybudovany semafor. ale aj tak by nikto potom nechodil cez prechod, lebo by to nepovazoali za dobrodruzne
Za druhe: zastavit plne nalozeny kamion, nie je sranda aj ked ide "len" 40km/h
Za tretie: je prilis skoro povedat, co sa stalo. Vypite nemal, vraj mu zlyhalo riadenie. Co je pravda uvidime. Mozno to bol mikrospanok, ale to sa mi nezda, aby mal v meste mikrospanok. Kdze mesto nie je nejake nudne ako dialnica + ked dodriaval povinne prestavky, je viac ako nepravdepodobne, ze by zaspal.
Mozno tu budem niekoho opakovat, ale zase. Robis zavery s toho, o com nevies. Ako niekto spominal, x -tonovy kamion lahko nezastavis, navyse ak ma 20 metorov tak hadam necakas ze sa zabori do 5 metrovej jamy.
Dalsia vec, stlp semaforu dam dole aj zo svojim puntom, takze myslim ze ten kamion s tym nemal problem.
Musis si uvedomit len to ze to bola dobravna nehoda. Take sa stavaju. Ako bolo spomenute alkohol u vodica najdeny nebol. To ze mu zlihalo riadenie, moze aj nemusi byt pravda. Spedicne spolocnosti casto setria ne udrzbach svojich kamionov, popripade nechaju jazdit po cestach aj vrak. (Viem to, spravoval som IT systemy asi v 3 spedickach)
Novy standard kamion VOLVO stoji 8 milionov bez navesu.
Takze kludne mohlo byt aj to ze mu zlihalo riadenie. Dalsia vec je ta, ze mohol aj zaspat. Ale to zase vecsinou byva problem priamo zamestnavatela. Tj pracovnik by mal sice dodrziavat povine prestavky, ale ked zamestnavatel tlaci na zamestnanca s terminmi, tak casto sa stavaju pripady kedy su neni tie prestavky dodrziavane.
Ono sice zamestnanec by sa mohol ohradit, ze chce dodrziavat prestavky ale zamestnavatel by ho mohol velmi lahko prepustit.
Taky je dnesny svet. Viem ze take veci ako nedodrziavanie povinych prestavok je protizakonne, ale tazko dokazatelne. Bolo by to len slovo proti slovu.
Navyse ako niekto povedal, pochybujem ze by nastal v meste mikrospanok, duplom v bratislave. Mikrospanky sa stavaju vecsinou mimo mesta na rovnych cestach, na dialniciach s malou premavkou kde je cesta nudna a monotnna.