Ahoj, ja by som sa chcel len spýtať, že akou formou ste si našli kamarádov?? Ja som z madarskej dediny (ja som Slovák) a nájsť tu kamarádov nie je možné. Mal som tu len sme sa pohádali a náprava nie je možná :F, Ďaľších mám ale sú najmänej 30km odomňa a
No mne sa takéto veci nestáwaju ale pomohla by som ti v podstate.....ak neweš po madarsky tak pouzi ruky nohy hh??ale nie no ja by som sa snazila zapadnut a thááák by som im ukazala ze niesom....0 ale ze som in??hm:?::
vpodstate som v tej istej situacii, co sa tyka jazyka a tak, ale mal som asi vyhodu v tom ze v skole si tie kamaratstva tvorit musis. A potom to ide...niekto zo skoly ide za partiou, tak idem s nim, a hop...dalsi novi ludia. Prihlasil som sa do skolsk. timu, tam sa ich tiez par naslo.
to ako si pisal, ty to mas tazsie. Ale napr. ked idete pit, tak chod s nimi, ale nepi. Viem, je to divne, ale je to jedna z mala moznosti co mozes spravit. A butu ta mat radi aj tak
proste sa musis chytit kazdej malickosti, a necakat, ze niekto za tebou pride a tak
@lolika hmm , tak co ti poviem..medzi samich madarov nezapadnes.. ale nechcem tu rozoberat madarsku temu.. bo to je na dlho a fakt je to konfliktna tema
mno ale ja kamadarov mam len daleko.. zo skoly si perfektne rozumieme.. a od nich poznam ludi ale aj tak sa citim sam bo len cez skolu vieme byt spolu..
trochu viem o com hovoris ... mam stednu 30 km odtialto ale s tym, ze vsetci ludia odtial su z rozlezeni p ocelom slvoensku takze sa cez volne dni vidame velmi zriedkavo... tu mam sice este par starych znamich ale uz to tu moc nemusim...
no neviem, moc moznosti okrem netu a takych veci ako je tu birdz nevidim..:/
nikdy som nemal moc kamaratov a nemam ani teraz v poslednej dobe tak isto nikam nechodim som len doma jak kkt aj v piatok aj sobotu , ked pijeme je nas malo a je to na kkt. babu si ja nenajdem nikdy no je to na hovno ....co uz ostava nam jedine nudit sa doma.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
S tým rozdielom že ja tu o kamarátov ani nemám záujem
A @3
to ako si pisal, ty to mas tazsie. Ale napr. ked idete pit, tak chod s nimi, ale nepi. Viem, je to divne, ale je to jedna z mala moznosti co mozes spravit. A butu ta mat radi aj tak
proste sa musis chytit kazdej malickosti, a necakat, ze niekto za tebou pride a tak
gl
a to "najmänej" je super, nic proti
no neviem, moc moznosti okrem netu a takych veci ako je tu birdz nevidim..:/
škoda, že si neni bukvica, prišiel by som ťa pozrieť a dali by sme si riadne do nosa ..........
a ten Birel no fujky fuj, to ti chutííí.........filip