Nemala by som to tu riešiť ale... čo mám robiť aby som sa necítila na samovraždu lebo sa cítim úplne sama a nikomu by som nechýbala.Všetky kamsoky-ktore som nikdy nemala sa so mnou nebavia a ja mam depku...a vlastne to načo som sem dala??? .... no nič..
@sibbonah hm... viem čo chceš povedať, viem čo tým myslíš a viem ako sa cítiš... ja som mala to šťastie , že táto kríza trvala "len" pol roka a potom som sa postupne začala baviť s inými ľuďmi... teraz, po pol roku už môžem len povedať že : Pánboh zaplať, že sa to stalo. Otvorili sa mi oči a ja som zbadala to, čo som si ako ich kamarátka nikdy nevšimla. Všetku tú špinu a zlo. Prvým krokom k stavu "ešteže sú preč" je: Musíš si uvedomiť, že keď ťa len tak z ničoho nič s tebou prestali baviť a ak si im ty nič zlé neurobila, zrejme to neboli naozajstné kamarátky.....
@5 ale co mam robit...ja mam proste furt chut revat lebo som uplne sama...samozrejme su tu rodicia a ja neeviem co este bla-bla-bla ale aj tak... s nimi sa nemozes rozpravat o tom co z kamoskami... a Nika....no to bolo proste - ja neviem a najhoršie je že to pokazila jedna baba s ktorou som sa pred tym bavila a pohadali smesa...
neboj sa to urcite prejde mne sa to stava casto ze mam zrazu pocit ze som sama ale vzdy to nejako prejde...citam knihu ...a skus mat kamaratky ved musi sa najt niekto kto ta nesklame ..ja som ties nasla
dúfam ,že nemáš tých deväť rokov ako máš v profile ,lebo dieťa ,aby malo takéto myšlienky ,tak potom už neviem kam by to všetko spelo .... a ak naozaj máš takéto myšlienky len kvôli kamoškám ,tak ver mi ,že za to nestojí nikto ,aby si takto zmýšľala ..nikto na svete
"nauc sa stym zit" - BLBOST!! to nerob, najdi si novych kamaratov, bav sa v pohode s inymi ludmi, bud mila a priatelska daj pocitit tvojim falosnym kamaratkam, ze oni nie su jedine na svete, a ze si vies najst aj lepsich a normalnejsich kamosov ved predsa kazdy ma pravo mat ozajstnych kamaratov vela stastia
ja som na tom bola pred casom rovnako, v triede som nemala absolutne ziadne kamosky, kedze s mojimi "kamoskami" som sa pohadala a nebavili sme sa..bola som tiez sama, zo zaciatku ma to aj trapilo, ale po case som si zvykla a zistila som, ze mi je samej lepsie... aspon som zistila, ake dokazu byt zakerne, ked sa nekamaratime, a ze mi vobec nestoja za to, aby som sa trapila.. proste sa na ne vykasli, najdi si nove lepsie kamosky, ktore ta podrzia, ked ti bude na h*vno z toho, ze si v skole sama
Co ti k tomu poviem....... kludne si svoje problemy vymenim s tvojimi ak chces .... na samovrazdu to nie je ani zdaleka, prave naopak cim skor pochopis o com to vlastne cele je, tym lepsie pre teba.
strasne citit sa takto, ale to je len tvoj pohlad a urcite by si niekomu chybala obcas sa kazdy citi zvlstne a smutno a teraz ked je takto sychravo tak to byva aj castejie, ale to je len pocit, nie realita najdi si novych kamaratov a nove aktivity aby si nemyslela na taketo zle veci
@sibbona určite to nie je dôvod na samovraždu.. je to menšia kríza, ktorou každý prejde.. ja som tiež prišla o partiu aj o "najlepšiu kamošku", potom ešte jednú kamošku ň..proste to šlo dolu vodou a tiež som bola veľmi sama, ale zrazu sa to zlepšilo..teraz mám jednu Skvelú priateľku a tej verím, cítim ,že je OZAJSTNÁ KAMARÁTKA.. ak sa nedokážeš pozbierať, alebo nevidíš víchodisko z tejto situácie..tak choď k psychologičke, tá ti pomôže..ja k nej chodím, nehamnbím sa zato.. a pomôže to veľmi.. a hlavne sa snaž zoznámiť s novými ľuďmi a neuzatváraj sa pred svetom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
WTF?
s tým nič neurobíš, teda nič inteligentné s tým asi nemôžeš robiť...
A ak to je len o kamarátoch, skús si nájsť nových...Veď to nie je také ťažké, len treba chcieť a byť v správnom čase na správnom mieste