Ahojte ľudkovia...len v krátkosti vám opíšem čo ma v poslednom čase najviac zarmútilo. Chodím s mojou naj kamoškou do triedy a bohužial aj s jednou holkou, s ktorou som spolužiačka od základnej školy. Čiže ju dokonale poznám..Viem, že je to ešte detsko, k
Nic jej nevrav nic jej nevysvetluj. Bud k nej odmerana po pripade s nou ani nekomunikuj. povedz jej, ze nemas cas a tak . Ak ta ma rada ta kamoska a zalezi jej na tebe ona dolezie aj sama a spyta sa ta co ti je a potom jej to pekne povies co je vo veci. Ale su tolen decke problemy ono Vas to prejde po case (5-10 rokov)
hm ona si uvedomi co stratila...aj ja som mala taky vypadok, ale nakoniec som vcas spoznala, ze toto by som nechcela...poznam tuto situaciu, lenze tentoraz ja som ta, "ktora odisla" ...v tvojom pripade to je tvoja naj kamoska...neboj, bud pride na to, ze spravila chybu a ver mi, ze to bude NAOZAJ lutovat, alebo to tak ma byt a hotovo...a ked sa clovek necha ovplyvnit, nic s tym neurobis...nemozes mysliet za nu
ak je to pravda s tymi intrigamy a ohovaranim, tak bude ta spoluziacka za chvilu ohovarat aj ju a oja to zisti sklame sa v nej a bude sa ty vtierat(alebo ju bude uz nudit), ale ty musis byt prave vtedy k nej odmerana lebo si budew mysliet ze si pre nu pre kazdy pripad..... ale potom jej povedz svoje, ze ta spoluziacka blablabla....odpusti jej a budete stastne az kym nepomriete .......
ved jej to povec nie?ci..? spytaj sa a uvidis..ale nemen sa len koli tomu...mne sa to tiez stalo a nerozpravali sme sa rok boli sme naj kamosky...ale tak potom na lyziarskom som sa kusok opila a som sa s nou zacala rozpravat..a odvtedy v p[ohode
ste najlepsei kamaratky tak neviem preco jej nepovies vsetko jak sa citis a tak...ked jej to povies takto pekne jak si tu napisala nemas co pokazit..a skutocna naj kamoska ta vypocuje a mozno aj ked sa bude dalej bavit s tou tvojou spoluziackou bude si davat vacsi pozor a podla mna jej rychlo dojde aka je a bude rada ze si jej to povedala (jeej ako pekne som to naplanovala-co???
no tak s kamaratstvami medzi babami to je tazke... nechapem preco spolu nemozu vychadzat nejak ako chalani...ale same ohovaranie a take veci..... no ale najlepsie bude pre teba najst si nejaku druhu kamosku...
ja najlepšiu kamošku nemám.. a ani nechcem mať.. mala som, ale sklamala som sa v nej.. teraz sa kamarátim s chalanmi.. je to lepšie.. čo si myslia mi povedia do očí a ja viem, že ma neohovárajú za chrbtom..
nooo...to je blbe...ona teraz asi bude zdielat aj jej nazory(tej co tam kuje intrigy) a preto s tym uz asi nic nenarobis...mozes jej to povedat, ale ona to asi vezme na lahku vahu, abo tak, ze ziarlis, jak si pisala...bud sa uvedomi ona, abo...nooo, smola...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov