Mala som narodeniny.. včera.. a moja dobrá kamarátka na to zrejme zabudla.. v škole sme sa stretli 2x (nie sme z tej istej triedy) aj sme sa bavili a nič, ale nechala som to tak, že možno pozabudla.. všimne si na Fb.. len nepochopím, veď bola na Fb, veľa
ja si na sviatky nepotrpím takže tak nejak ale minule ma nasralo, že jeden človek ani hlúpe "ďakujem" nenapísal na blahoželanie, jedine ma sprdol za vec, ktorú som tam aj tak dobre napísala, ale tým sa mi aspoň potvrdilo, že je fakt namyslený debil
mali by ste sa konecne vykaslat na nejaky FB a riesit si tieto veci osobne... inak aj moje kamaratky si na mna tento rok akosi nespomenuli, ale akosi to neriesim, ja som si na nich spomenula a ich bude mozno nieco mrziet...
choďte do píp s vašimi múdrymi komentami, ktoré nikomu nepomôžu ... už ma nebavíte, vševedovia ofrflaný , radšej držte huby ako napísať hovadinu :/
a k téme: asi by ma to sklamala, a tej kamarátky (iba v prípade že je to naj kamarátka ) by som pripomenula že som mala pred dvoma dňami narodky a bolo by milé, keby povedala aspoň tú jednu blahoželaciu frázu, keď ste si také blízke...
mozno si ani nevsimla na News feed, ze ma dnes niekto narodeniny... nemusela napr.kliknut na tvoj profil a ani nevedela ze ti druhi pisali.... mozno tajne planuje oslavu na ktorej ti osobne zablahozela s tortou v ruke.......
a mozno mas len priserne malicherne problemy, ktore by si mala riesit v okruhu ludi, ktorych sa to bytostne tyka, a nie takto verejne vo fore, kde maju casto ludia o dost horsie problemy a temy na diskusiu, nez to, co tu riesis ty....
su dolezitejsie veci v zivote, ber to tak ze keby nebol FB, tak ti v skutocnosti zablahozela len percento ludi z tych, co ti blahozelali... ak ti na tom tak zalezi, tak zi tak aby kazdy, koho poznas mal tvoje narodeniny vyznacene cervenym v kalendari a vedel by jeho datum aj o pol tretej v noci
@florigera pravdepodobne nevieš čo je skutočné sklamanie :/ Ono nie je sklamaním, že ľudia na tvoje narodky zabúdajú (čo je bežné a povedal by som prirodzené, pretože nie každý človek má v pamäti dátumy narodenín všetkých kamarátov) no oveľa horšie je, keď ich pozveš na narodeninovú oslavu a nepovedia ti ani všetko najlepšie, zožeru všetko a odídu. Potom ešte pýtajú odo mna milku ktorú mi dala mama a na koniec povedia, že bolo super, no neboli to skutočne narodky.
tomuto sa hovorí len jedno slovo:zlá kamoška, radím ti aby si si to s ňou vybavila alebo jej povedz:medzi nami je koniec. a mimochodom prečo ju voláš dobrá kamarátka keď zabudla na tvoje narodky a ani ti nepovie jedno zasrané "všetko naj"? Vykašli sa na ňu a nájdi si skutočnú kamošku
keby na teba zabudla tvoja polovička, resp. tvoj frajer, tak vtedy sa ozývaj a rob veľké haló... keď je to len nejaká kamoška, tak kašli na to... ja osobne málokomu gratulujem, a keď to niekedy urobím, tak to je u mňa vzácna vec... toť vsjo
Aj mne zabudli spolužiačky ktorým som to hovorila asi mesiac dorpedu ,že "áááá za mesiac mám 18 " a spolužiak mi zagratuloval a oni ako teplé sedeli na stoličkách tak som im jebla na lavicu cukríky a išla som domov
tak ale to nie je len taká kamoška .. teda aspoň som si to myslela.. často ku mne chodieva.. ja som bola u nej max 2-3 krát.. a ja som jej kúpila aj dar, a nebola to len obyčajná bonboniera za 3€, ale dosť drahý.. a štve ma to, že keď mi už nechcela nič kúpiť, aspoň mohla povedať, všetko naj.. vážne by mi to stačilo.. a viem na 100% že mi oslavu nechystá, lebo ona nie je z tých, čo by robili prekvapenia, vždy ju volám všade ja.. preto sa pýtam čo robiť, lebo mi to príde len také jednostranné a zrejme som jej ukradnutá.. zrovna som si odpovedala aj sama, takže ďakujem moc krásne za radu
@florigera ak ju naozaj všade voláš ty, všade platíš ty, ona nie je práve vďačná a nebodaj si zo solventnejšej rodiny než ona, asi by si mala vaše kamarátstvo prehodnotiť..............
a nemá nejaké problémy ? netrápi ju dačo ? nerieši niečo v rodine ? ked má človek v súkromí problémy tak zvykne zabudnúť na takéto veci. Spýtaj sa jej či sa u nej niečo nedeje v poslednej dobe...
na mna zabudli rodicia a nejako ma to netrapilo. ja to beriem tak, ze ked ma clovek vela roboty, vela povinnosti a je v strese, tak aj ked si to vsimne na FB, tak do pol hodky na to skrz ine problemy zabudne. aj mne sa to uz stalo
Nechápem, ja fakt nechápem. A čím sú narodeniny také špeciálne? Je to len obyčajný deň, nerozlíšiteľný od ostatných. No tak mala asi viac vecí na pamäti. Sorry, ale vyzerá to akoby si sama sebe pripadala prehnane dôležitá...
@kofolavsrdci no tak si skús predstaviť situáciu.. máš kamošku, voláš ju k sebe (ona teba nie..) voláš ju von.. občas niečo aj zaplatíš.. keď mala ona meniny/narodeniny kúpila by si jej darček (nebola to zrovna nejaka blbosť za 2€, ale minula som na to 15€) a ona by ti nepovedala ani len všetko naj.. no ako by si to brala ty?? v pohode?? .. ešte stále si myslíš, že si sama sebe pripadám prehnane dôležitá??
.. a vlastne na odpoveď som prišla už aj sama.. vie sa mi ozvať len vtedy, keď ONA niečo potrebuje... inak som jej ukradnutá.. AMEN končím s touto témou..
Hej ja by som to brala v pohode, pretože ako vravím, nevidím nič špeciálne na narodeninách.
Ale to s tvojou kamarátkou ma mrzí. Ak je to tak ako hovoríš - že ťa len využíva, tak máš plné právo byť naštvaná a nestojí ti za pozornosť. Žiaľ takých je vo svete plno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
konečne aspoň niekto, kto si to prečítal
CELÉ
a nie len podľa NADPISU komentoval!!!
kedy má ona narodky, ďaleko? ani ty jej nič nepovedz..
a aj mna by to stvalo, ale skoro vzdy to riesim tak ze niekomu vynadam alebo tak
a k téme: asi by ma to sklamala, a tej kamarátky (iba v prípade že je to naj kamarátka ) by som pripomenula že som mala pred dvoma dňami narodky a bolo by milé, keby povedala aspoň tú jednu blahoželaciu frázu, keď ste si také blízke...
sproste sviatky nie su najdolezitejsie..
a mozno mas len priserne malicherne problemy, ktore by si mala riesit v okruhu ludi, ktorych sa to bytostne tyka, a nie takto verejne vo fore, kde maju casto ludia o dost horsie problemy a temy na diskusiu, nez to, co tu riesis ty....
su dolezitejsie veci v zivote, ber to tak ze keby nebol FB, tak ti v skutocnosti zablahozela len percento ludi z tych, co ti blahozelali... ak ti na tom tak zalezi, tak zi tak aby kazdy, koho poznas mal tvoje narodeniny vyznacene cervenym v kalendari a vedel by jeho datum aj o pol tretej v noci
secko co ti poviem na to
tak ale to nie je len taká kamoška .. teda aspoň som si to myslela.. často ku mne chodieva.. ja som bola u nej max 2-3 krát.. a ja som jej kúpila aj dar, a nebola to len obyčajná bonboniera za 3€, ale dosť drahý.. a štve ma to, že keď mi už nechcela nič kúpiť, aspoň mohla povedať, všetko naj.. vážne by mi to stačilo.. a viem na 100% že mi oslavu nechystá, lebo ona nie je z tých, čo by robili prekvapenia, vždy ju volám všade ja.. preto sa pýtam čo robiť, lebo mi to príde len také jednostranné a zrejme som jej ukradnutá.. zrovna som si odpovedala aj sama, takže ďakujem moc krásne za radu
ale keď už tak by som povedala to čo @x71
mozno chysta nejake prekvapenie
.. a vlastne na odpoveď som prišla už aj sama.. vie sa mi ozvať len vtedy, keď ONA niečo potrebuje... inak som jej ukradnutá.. AMEN končím s touto témou..
Ale to s tvojou kamarátkou ma mrzí. Ak je to tak ako hovoríš - že ťa len využíva, tak máš plné právo byť naštvaná a nestojí ti za pozornosť. Žiaľ takých je vo svete plno.