ja neviem čo mam robiť...mam kamošky s ktorymi chodim moc dlho vonku..sme partia 5 dievčat a stale sme držali spolu..okolo 5 rokov...ale v poslednej dobe su medzi nami strašne veľa hadok..Už 5 dni ma odjebuju aj ešte jednu moju kamošku a chodia za 25 ročn
no asi by si mala zvazit, ze s kym chces travit volny cas.. mozes si najst nove kamosky s ktorymi si budes lepsie rozumiet.. a ak ta stare kamaratky nebudu chapat, tak sa na nich mozes vykaslat
to je tak...kamarátstva, priatelstvá sa rúcajú, je len pár ktoré vydržia dlho. A možno že toto je prípad typu "ponorkovej choroby"? možno ste spolu trávili až moc času.
myslím, že to sa stáva častejšie aj ja som mala rovnaký problem... kamarátky ma ohovarali kde sa dalo a tak somsa nasrala a anšla som si iné... teraz sa stále rozprávame ale už im neverím tak ako kedysi ..
Čo povedať... Kašli na tie kamošky ked ti toto robia... Možno sa neskôr spamätajú a ak nie kašli stále ďakej na ne. Viem, že sa to lahko píše a ťažko koná, ale bude to asi tak najlahšie. A kludne choď von so spolužiačkami čo im po tom... Čo si ich otrok, že ti velia s kým možeš ísť von a s kým nie? U mňa by taký kamoši nemali šancu...
no to sa stava obcas.. je to smutne, le ja som tiez mala par velmi dobrych kamaratok, s ktorymi som si myslela, ze budeme kamaratkami dlho.. ale ony si nasli nove kamosky, nove zaujmy a tak.. teraz sa mi niektore ledva pozdravia
skus si najst ine,aj ja som to zazila,a nasla som si nove kamosky,ale kazdu od inej sorty,jednu mam doma,jednu v susednom meste,3 su kolegyne...tak ako partia von nechodime,ale vzdy sa mam na koho obratit...
ako velmi ta chapem...aj ja som na jednej kamoske tak dlho visela...ublizovala mi,ale ja som jej to vzdy odpustala...teraz uz taka nie som...a radim ti...trochu sebavedomia a mas kamosov,kolko len chces,len musis verit sama sebe...fakt vlastna skusenost... a dobra rada...
drsna realita..vsetko co volakedy drzalo na svojom mieste a fungovalo sa casom opotrebuje natolko ze sa rozpadne..plati to bohuzial aj vo vztahoch, ale je sanca ze to niektoru prejde a ta sa ukaze ako prava priatelka..
také niečo sa stalo aj mne. Boli sme 4 naj kamošky, potom sme začali chodiť von s partiou chalanov a ja som bola najmladšia. Baby ma začali zabúdať doma a ja som nemala nikoho len som sedela doma a dúfala že prídu. A neprišli. Potom som si našla som si novú lepšiu partiu a môj naj kamarát je chalan Je to lepšie ako predtým, len sa neboj vykašlať sa na ne ako to oni urobili tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
čo narobíš... život ide dalej
skus si najst ine,aj ja som to zazila,a nasla som si nove kamosky,ale kazdu od inej sorty,jednu mam doma,jednu v susednom meste,3 su kolegyne...tak ako partia von nechodime,ale vzdy sa mam na koho obratit...