Čaute, skúsim v skratke, chcem si prečítať pohľady iných ľudí na túto vec. Mám kamaráta, ktorý je do mňa zaľúbený už pár rokov. Veľmi jasne ale citlivo som mu dala najavo, že z mojej strany tam nič nie je. Pokračovanie v komente....
No začala som si veľmi rozumieť s jeho kamošom a sympatie sú vzájomné. No zatiaľ aj to že sme v kontakte a občas sa ideme prejsť pred tým kamošom tajíme ... Čo je teraz lepšie a morálnejšie ? Nebrať ohľad a skúsiť to ? Alebo na to čím skôr zabudnúť a neriskovať že sa pokazia kamarátske vzťahy ? Všetci máme okolo 25ky takže vieme už dostatočne racionálne premýšľať, ale chcela by som zistiť aj názor nezainteresovaných. Prípadne ak by ste s tým mali skúsenosť sem s ňou.
@qttwiggy NAZOR NEZAINTERESOVANYCH JE, ZE SI PICA, but .... on je KORUNOVANY CHUJ NA ENTU, KED SI TO KVOLI KUNDE DOJEBE S KAMOSOM, SNAD MA DOST ROKOV NA TO ABY NEROBIL KOKOTINY, ALE VO VSEOBECNOSTI O LUDOCH POCHYBUJEM, TAZE SA TO MOZNO PEKNE DOJEBE, ON SI TO DOJEBE S KAMOSOM A TY SA NANHO CASOM VYJEBES PRE INY KOKOT
No odsunula by som rozhodnutie na čas, kedy si budem istá, že je kamošov kamoš fakt ten pravý... iný dôvod ničiť priateľstvá už nevidím. Ale hold, porozprávať sa je jednoduché a radikálne riešenie. Možno sa to uzavrie v tom momente všetko za teba
Co ta po nom? Ide o tvoj lubostnu zivot, tvoja buducnost.
Ak to jeho kamosovi nedocvaklo, ze ho nechces, tak by si mal hladat nejaku odbornu pomoc alebo to pochopit a pohnut sa dalej.
A ked chces toho chlapa, tak nie je na co cakat... (Iba zeby sa nemal k cinu)
To je tazko v tomto radit. Ak sa date dokopy, urcite sa to pokazi, uz len z toho dovodu, ze vy by ste sa mojkali a on by bol pri vas jak 5 koleso u voza + ked si bola jeho crush tak cele zle. Ale vydrzis sa nezalubit, co pochybujem, tiez to bude napate, ked sa budete stretavat...
Ten chlapec to musí pochopiť, že neľúbiš jeho ale jeho kamaráta. Prečo sa kvôli tomu obmedzovať ak by vám to s tým jeho kamošom mohlo klapať? Nechápem, ak sa ten chlapec, ktorý ťa chcel kvôli tomu naštve na teba a kamaráta tak nechápem čo to je za charakter, ktorý nedopraje kamošovi. Chlapec sa ešte určite zaľúbi. Inak by si to potom iba ľutovala a čo ťa vlastne po ňom?
Tak on tiež nemôže donekonečna čakať na teba, ze sa raz do neho zaľúbiš.. Možno na istý čas obmedzí kontakt s vami, ale ak je rozumný, malo by ho to prejsť a možno si aj nájde priateľku
hm, rád bych ťa videl čo si za krasotinu, keď šálie po tebe...ináč to je ober chuj, nevie čo ho čaká v živote ak si uviaže ženské bremeno na krk...
nie je nad slobodu...
a máš 25?
to pochybujem, aj v tomto nás zavádzaš....
@qttwiggy KEDZE JA MAM 5 HVIEZDICIEK A TY JEDNU VELKU KRASNU NULU 000000000000000 VIDNO ZE MAM PRAVDU, TY O ZIVOTE NEVIES NIC A SI LEN PROMISKUITNA PICA, KTORA DOJEBAVA KAMARASTVA MEDZI CHLAPMI ... DUFAM ZE NESU TAKI KOKOTI A OBIDVAJA TA POSLU DO PICE .... TAKE KURVY AKO SI TY NEMA NIKTO RAD TY NUUUUUUUUUUUUUUUUUULAAAAAAAAA 000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
@qttwiggy podľamňa racionálne premýšľať nevieš, ked si uviedla takýto nezmyselný príbeh. skôr som si v tvojom veku hľadal (a mal) dobrú prácu, kde som si dobre zarobil. odoprel som si čo sa dalo. podobne v podstate je to aj dnes, a vidím, že som naplnený, a nejaké tieto story sú stratou času. ale uvidíš snáď časom. pozri. svadba z toho nebude. takže možno sa snažíš zbytočne (naozaj, nežartujem)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ak to jeho kamosovi nedocvaklo, ze ho nechces, tak by si mal hladat nejaku odbornu pomoc alebo to pochopit a pohnut sa dalej.
A ked chces toho chlapa, tak nie je na co cakat... (Iba zeby sa nemal k cinu)
nie je nad slobodu...
a máš 25?
to pochybujem, aj v tomto nás zavádzaš....