ja som to normálne sťahoval ako prezentácie do PowerPoint cez torrent, ale vytvárať??? asi nejaký MIDI formát by to mohol byť kde sa dajú oddelovať hlasy
Ja mam v notebooku v nastaveniach taku moznost ze karaoke zvuk,ale to sa iba nejak zmeni pomer vysok a hlbok,takze je hlas menej pocut respektive skoro vobec
program ktorý toto dokáže som nenašiel, skúšal som pár ktoré to mali dokázať ale vždy to zobralo aj z hudby... ale určite by som na nete skúsil pohladať instrumentalku, tu nájdeš skôr ako program inak v CSI Las Vegas použili program ktorý vedel všetko od seba oddeliť
do youtube si napis nazov pesnicky a za tym karaoke...najde ti instrumentalku, najviac tam bude skresleny spev pocas refrenu (ja som si tak napriklad nasla Ironic od Alanis)
ajojjte plosim vas ide na zlatu crievicku a potrebovalla by somsi stiahnut cistu hudbu niee slova da sa to niekde ..plosim poradte mi je to surneeeeeeeeeeee .Ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@athelasil no goldwawe je dobry ale moc sa na tvorbu karaoke nehodi