Nazdar lidicky. Co si myslíte co je lepsie karate ci aikido ? A ktore by ma viac pripravilo na vojnu kedze chcem ist po skole na vojnu (asi pojdem za ženistu). TAk co si myslite... :?:
keby si mam vybrat tak osobne by som chcel robit nejaky druh kung-fu.. z vyssie menovaneho ani jedno.. a ak chces ist na vojnu tak pokial viem tam ta naucia vlastny styl bojoveho umenia, takze ti netreba ani jedno.
@swiper original AIKIDO je o lamani kosti cize ak ides na vojnu tak je to idealny styl na zlikvidovanie supera. KickBox je jednoduchy a hlavne je to blby americky styl ked uz tak muathai .este by som uvazoval nad Tae Kwon Doo je to styl zamerany skor na kopove pohyby.
S tou vojnou a s tým kung fu úplne súhlasím s @tommyhot .Ale keď chceš silou mocou jedno z tých dvoch tak to by som už radšej brala karate aj keď môj názor na karate nie je veľmi pozitívny no na aikido už tobôž nie.O aikide mám tuším aj nejaký blog tak ak chceš,tak si ho môžeš prečítať a sám posúdiť.
mojej kamarátky ujo je lektor Aikida a je to skôr umenie ktoré ma za úlohu ochranovať ako útočiť ale je celkom v pohode ... niektore chmaty viem a niesú až také ťažké ...
@semhamforas no asi najlepsie si mi to tu objasnil a do legie nepotrebujem vedet nejaky zahranicny jazyk nahodou ? a su tam zaujimavejsie pozicie ? Mam sancu sa tam dostat ked mi to navrhujes ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A načo chceš ísť preboha na vojnu ? a kam ? A ako čo ?
@rainbowwarrior no hore som uviedol za co chcem ist tak pre istotu este raz zopakujem "ženista".