cawte lidi ja by som potreboval zistit ake cviky z karate mozem trenovat v domacom prostredi??? kludne to mozu byt aj kliky, brusaky, natahovacie cviky a tak dalej proste vsetko co sa da z karate trenovat aj doma......... a este by som vas poprosil o rady
mozes robit vsetko to co si spomenul+formy a plus mozes okombinovat vselijake vlastne serie brusaky sikme,klasice atd kliky na pastiach,na prstoch vselico co ta napadne,mozes to robit na cas alebo na urcity pocet a na nabranie svalovej hmoty je vhodny mrtvy tah,kliky
@3 nevidim nic zle na svalovych cvikoch a to uz mam nieco z bojovych umeni za sebou.... prave tieto cvicenia buduju kondiciu a vydrz, zaroven zvysuju silu... ale suhlasim ze skus robit techniky a cviky vybusne napriklad skus cvik ze 2 drepy a treti drep s vyskokom pomaha pri kopoch a sile noh
najlepšie už spomenuté základné veci... hlavne dynamiku do toho daj.. musíš ísť na to postupne.. a nemusíš mať ani dokonalú svalovú hmotu aby si dokonale ovládal karate...
Nic zle natom neni ale ked bude cvicit cviky na hmotu ani sa nenazda a bude z neho kulturista (ROFL) potom s karate uz moc nenarobi , a silove cviky nemaju nic s kondiciou tu si moze budovat behanim
Jediny problem pri tom ked bude mat svaly je ze musi dodatocne budovat rychlost, inak bude zufalo pomaly ak nezanedbas nic ine (natahovacky, techniku a formu) tak potom nebude mat problem aj ked bude mat viac svalovej hmoty.
Hmmmm... problemom bude ze behavat v zime na poladovici, ako iste sam uznas, nejde
Ved prave preto mu r adim nech sere na hmotu , aj pri silovych a vybusnych nejaku ziska velmi malo ale predsa , a asi si nevidel Rocky 4 ze? behavat v zime je najlepsie v lete pekne po chodniku dokaze kazdy , ked bude behat po lade a nezdrbe sa tak trenuje rovnovahu a odvahu dalsie co treba na karate
Hmmm.. mas pravdu nevidel vybehni si v tomto lade na 20 minut zabehat (ako napriklad chodievam ja v lete) a uvidime ci sa vratis zo zapalom pluc ked na to nie si zvyknuty tak to proste nejde... keby bolo behanie v zime jednoduche, mohol by som behat cely rok... v zime sa ti uvolnuje velke mnozstvo energie na udrzanie tepla v tele, rychlejsie sa vysilis, ked si vysileny padne ti imunita, ked ti padne imunita tak ti napr prechladnu vajecniky a neotehotnies ako sa napr stalo mne
Rovnovaha sa da cvicit aj doma, postav sa na jednu nohu.... lahke? zavri oci a mas to tazsie...
Alebo skus urobit stojku na rukach
Inac neviem, ale predpokladam ze robis karate, a ako isto vies, v karate je seria cvikov ktore sa volaju Hojo Undo.... v preklade to znamena posilovacie cviky
Ospravedlňujem sa za rušenie debaty, ale toto mi nedá... Čo som nepochopila, keď po komentári @9 sa snažím predstaviť si @ygor -ove prechladnuté vaječníky a sklamanie/radosť z neotehotnenia?
@Mm47 nič v zlom ale keď sa raz rozbiješ na ľade tak zo 3 týždne si stabilitu budeš trénovať zo sádrou Ale inakšie na behaní v zime nieje nič hrozné len človek nesmie zastať a spotiť sa. Hlavne v mestách je to v pohode tam väčšinou ani nieje v zime sneh a trošku snehu nikoho nezabije.
Caute.Ja cvicim karate uz 12 rokov.V telocvicni,doma to je jedno.Ja ked cvicim doma zacinam v postoji siko daci tak na 5 minut.Rozprudi to krv a zosilneju nohy.Potom pokracujem klikmi.bruchacmi...Nasleduju individualne techniky a koncim precvicenim nejakych subornych cviceni(katy)Nezabudni ze rozcvicka musi trvat nim. 20 minut aj ked si po 5 spoteny.Je to rovnaky efekt ako zohrievanie v mikrovlnke.Zvrchu je to horuce,ale vo vnutri stale studene.Ty musis zohriat svaly,veziva,slachy...Inak hrozi pri cviceni vazne zranenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Shiko dachi a na nohy si dve CD musis byt postaveny tak aby ti nepadli dole ked v tom stojis
Ale skus nejake Kata a hlavne zakladnu techniku.... vela vela zakladnej techniky, zakladny uder a zakladny kop
Vyser sa na mrtve tahy nechces byt strongman ale karatista asi ne?
Hmmmm... problemom bude ze behavat v zime na poladovici, ako iste sam uznas, nejde
inak nic proti behaniu
Rovnovaha sa da cvicit aj doma, postav sa na jednu nohu.... lahke? zavri oci a mas to tazsie...
Alebo skus urobit stojku na rukach
Inac neviem, ale predpokladam ze robis karate, a ako isto vies, v karate je seria cvikov ktore sa volaju Hojo Undo.... v preklade to znamena posilovacie cviky
Robim Taekwondo u jedneho znameho , teda kamosa skor
A ohladom toho otehotnenia neboj este stretnes toho praveho
Inak videl som to v inej diskusii , vazne si dostal Kucharku vegetariansku ci co to bolo ?
@12 NIKDY NEJEDZ ZLTY SNEH!!!
ale hej, ako, da sa to, len napr ja si na to netrufam, take robit nemam chut byt potom 2 mesiace chory
Ano prosim, moja draha je Vegetarian, a kedze mi pomaly dochadzali napady co varit tak som dostal kucharku
@Ygor ty si čo za chlapa z vaječníkmi?
@Filipmad v rámci priestorových možnosti všetko čo na tréningu
Ja som stravil cele detstvo hranim sa v 3 metrovom snehu u dedka tak mam k tomu blizko