Cawte, dne ssom si bol kupit autolekarnicku a ako to ma byt, nasiel som v nej aj kartu prvej pomoci, ci ako sa to vola. Problem je v tom, ze na nete som nasiel info, ze ma byt zalaminatovana, proste chranena proti poveternostnym vplyvom, aby bola stale ci
To je jedno, jednoducho ju mas. Mas "kartu prvej pomoci" ktora je predpisana vo vyhlaske a to je vsetko. Aj tak je to zbytocnost, nakolko si vodici zmysleli z miesta nehody utekat, alebo sa zlozia na zem a niesu schopny ani zavolat na 112.
@Siss ..tu neid eo to, ci mi to zoberie cas a peniaze, ale na tej autolekarnicke je napisane: "Zloženie zodpovedá vyhláške MZ SR č. 143/2009" a podla info. na nete to nie je pravda. Tak preto. A pravdupovediac ani neviem kde sa to tu da spravit..a ci stacli, len prelepit paskou
Okamžite to pošli na policajné riaditeľstvo, aby to začali riešiť, a hneď sem napíš ako sa veci majú, lebo ja to napätie nevydržím. Bože takéto sprostosti riešiť fakt....
@Pershing363 "Karta prvej pomoci je vyrobená z vodovzdorného a prachuvzdorného materiálu tak, aby bola..." a mam to zo zbierky zakonov č. 143/2009 ...a datum kompletizacie 8/01.2010 a Doba pouzitelnosti je do 01.2013 a jj, je oranzova
@8 a ano, je to dolezite...vies, nechcem si robit problemy a prist o vodicak kvoli tomu...
Bože šak to tu riešiš ako keby ťa zbalili za vraždu kôli karte prísť o vodičák??? To asi nie... Nedokážem si predstaviť takého zakomplexovaného belzebuba, ktorý by začal riešiť z akého materiálu tá karta je
@Weeman a hadam nikto nebude taky, ale co ak...a preto hovorim, ze prist o vodicak, lebo som si myslel, ze mam niekolkomesacnu dobu, v ktorej nemozem spravit prieatupok, ale vraj sa uz zrusila..tak nic...
Keď zažiješ poriadnu autonehodu a budeš jej účastníkom tak si môžeš do tej kartičky prvej pomoci akurát vysmrkať nos to je vymyslené pre debilov a nie pre pomoc pri poskytnutí prvej pomoci.
Mimochodom ľudia spomenul som si na ROMing keď ide o autolekárničku:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A kupil si si uz oranzovu lekarnicku?
@8 a ano, je to dolezite...vies, nechcem si robit problemy a prist o vodicak kvoli tomu...
Mimochodom ľudia spomenul som si na ROMing keď ide o autolekárničku: