Spoznal som super dievča po case som zistil ze ma frajera takze som sa rozhodol že ju nebudem balit ale chcel by som byt s nou aspon velmi dobry kamarat pretoze je to fak suber baba ale tak zacal za nou lozit aj moj dobry kamarat a ide mu to co mam robit?
Tak ona vie že chcem byť jej dobrym kamratom a to ze ma frajera by neprekazalo az tak sak bolo by to len kamartsvo ale mna serie to ze moj kamarat za nou dolieza a mna len rozculuje a mam niekdy pocit ze ona ho ma radsej jak mna aj ked nie vsetko tomu nasvedcuje. Ale mi je luto len tak teraz na nu kaslat ked aj ona sa ozve niekedy a vidim sa s nou v skole skoro kazdy den. A pri mojom stave kamaratov sa kazdy clovek pocita
priateľstvo, alebo kamarátstvo sa dokazuje skutkami...
nie ako ti radi ten v @2 choď a povedz, (on nemá vôbec triezve zmýšľanie)
a čo keď jej povieš, to jej môže povedať každý druhý z ulice a prečo by si to mal byť práve ty, ktorého by mala brať na vedomie...
ona síce má už "frajera" a ja kamoš za ňu dolieza, (pre mňa by to bolo otravné) ale má možnosť stále poznávať charakterové črty vás a vybrať si skutočne toho "pravého"...
po čase sa všetko vykryštalizuje a take tie úlety skončia...
takže sa snaž ju zaujať niečim, (ak vieš čo má rada poteš ju tým, bars je to aj maličkosť, ty si v jej prítomnosti, sám vieš najlepšie) čo si všimne a začne uvažovať o tebe...
ty chces byt jej kamarat a ona vie, ze chces byt jej kamarat, ale aj tvoj kamarat je jej kamarat a vadi ti, ze je jej kamarat, lebo ty chces byt vacsi kamarat. kamaratstvo nie je o tvojom rozhodnuti, ze ty si si povedal a tak by to malo byt zo vsetkych stran. jasne ze si mozes rozumiet s nikym viac a aj ona, alebo to mozes byt ty, ano, a ano niekedy je nam niekto tak sympaticky, ze chceme byt naj v jeho ociach, ale tak co ja ti viem, nechaj tomu volny priebeh.asi mi to pride trapne kvoli predstave ako jej vravis, ze chces byt jej kamarat. aby ste boli kamarati, malo by tam byt nieco ine ako slovne oznamenie, alebo to, ze ty to tak chces, a ked to tam je, tak...kamaratkamaratkamaratkamarat, ach kamarat
@disorder maš kus aj pravdu ale tak mne by nevadilo že sa sňou kamaráti ona má mnoho kamarátov ale mne to príde ako keby mne robil napriek ako keby ma chcel ňou len rozčuliť chce ukázať že je lepší jak ja a mňa to prestáva baviť. A nemyslím si že má také úmysli jak ja ale tak je to môj kamarát a lezie mi do toho a ktomu vie že mi to kusok vadí. Keby sa s nou len kamarátil ale tak fakt ako keby sa mi snažil ukazať ze je lepší jak ja
moze to tak naozaj byt, neviem, ty to mas moznost vidiet,ludia su svine sem tam, takze asi sa len snaz tvarit, ze si s tym v pohode a v takom pripade ho to mozno prejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
nie ako ti radi ten v @2 choď a povedz, (on nemá vôbec triezve zmýšľanie)
a čo keď jej povieš, to jej môže povedať každý druhý z ulice a prečo by si to mal byť práve ty, ktorého by mala brať na vedomie...
ona síce má už "frajera" a ja kamoš za ňu dolieza, (pre mňa by to bolo otravné) ale má možnosť stále poznávať charakterové črty vás a vybrať si skutočne toho "pravého"...
po čase sa všetko vykryštalizuje a take tie úlety skončia...
takže sa snaž ju zaujať niečim, (ak vieš čo má rada poteš ju tým, bars je to aj maličkosť, ty si v jej prítomnosti, sám vieš najlepšie) čo si všimne a začne uvažovať o tebe...