Ahojte rozmýšlam nad brigádou v Kauflande v Petržalke a chcel by som vediet či niekto nemate s touto pracou skusenosti. Ja osobne sa roboty nebojim, len mam velky strach z prace v pokladni nechaju studentov robit aj za pokladnou či ne ? díky za rady
@mouette tak ja som taký typ človeka že ak ma niekto naserie tak to bude poslednýkrát v jeho živote ako ja nemam problém nikomu vypičovat a je mi absolutne jedno kde
@patress112 tak na pokladnu zabudni keď nevieš udržať nervy na uzde..... ide o to , že ľudia si vždy všetko vybijú na pokladni ...dlhé rady može za to ten čo tam sedí, zobrali si tovar ale pozreli zlú cenu , pokladník za to môže, nefunguje systém a nedajú sa uplatniť zlavy opäť dostaneš zdrba ty pokial si mampičista ako ja je to chill
@neznamyclovek tak ja osobne uznávam inteligentnu diskusiu ked je nejaký problém... ale ked to dajaky idiot nevie pochopit, tak to je už jeho problém, ked dostane odomna vypičované
@neznamyclovek tak úprimne radšej dostanem výpoved a skúsim štastie inde ako by som si mal nechat srat na hlavu. Chápem že v Kauflande platí asi tiež "náš zákazník náš pán" ale ak oni nevedia tolerovat a slušne sa bavit s ludmi ktorí ich obsluhujú prečo by som to mal robit ja ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov