mala som kavu a o hodinu na to cierny caj. dost sa potim (aj teplo asi robi svoje) a mam sucho v ustach. mam ocakavat este nieco horsie? stalo sa vam to niekedy?
za tieto prijebane troll fora alebo fakt mentalne nevyspelych jedincov by som zaloval providera, ze dovoli takemuto odpadu zapojit net.. potom tu clovek cita sracky, myslel som si ze vacsie sracky ako ja a @jurito plodit nik nedokaze... nikdy som sa nemylil viac ^^
@salora aha zaujimave, tento jav som este nikdy nepozorovala...ale tak bracha ma nad 10 skoro furt takze toto neviem proste.
ale diki za info, clovek sa uci cely zivot
@lenkaska1 ja milujen alasku to jd naj sladkost faakt ale hanbim sa ked ich idem aj 10kupit do obchdou a este viac sa hanbim ked ich viem za jeden den tolke pojest D
@candy36 ak má jednotku, tak jasné ja mám 2. - 4x denne. V každom prípade by ale nemal mať často 10 (a viac), optimum je 4 - 6 a z dlhodobého hľadiska to môže spôsobiť kopec ďalších problémov...
@bejak tomu veeer zakazdym to chodim kupovat do ineho obchodu radsej a doma sa len hromadia obaly.. a minule mali v kauflande len za 9 centov jednu a potom aj ked skoncila akcia a uz tam mali normalnu cenu, tak este par dni na to mi zakazdym nablokovali len 9 by som ich tiez dokazala zjest tolko, ale zjem tak 4, musim sa kontrolovat
@salora to mi nemusis hovorit, to vsetko viem, bohuzial, ked to nejde, tak to nejde. Decko je rozhadzane aj z hormonalneho hladiska, beha, sportuje, tazko sa reguluje aj s pumpou aj so vsetkymi picovinkami... Nastastie uz su to desiatky nie dvadsiatky...
@lenkaska1 ja nekupujem v kaufe ja kuoijem u nas v takom malom obchide za 11centov za svinee a minule sa ma uz predavacka pytala ze ci mi to tak moc chutii a ze vela kudi to chodi kupovat ale tato modra mi nechuti az tak ako ta fialova a zelena mnamka a to clovek zje za 3sekundt
@bejak tak v kaufe to normalne stoji uz 0,14 :/ cize to mas za super cenu hej mila, asi tam pozna uz svojich stalych zakaznikov mne teraz poslednych par dni tato modra zacala chutit, ale predtym som mala tiez hentie najradsej jj, som rozmyslala ze napsat vyrobcovi nech zacne vyrabat taky velky balik kde bude vela tych tyciniek.. ale to by uz potom asi stratilo svoje caro
a čo je na tom vynimočne?
najprv to nechaj vychladnuť a potom vypi... myslim, že to potenie bude sposobene tym, že to piješ horuce. Nepotil som sa potom ako som vypil čaj z 20 sačkov čierneho čaju asi len preto, že bol studeny(a nemalo to na mna skoro žiadny učinok čo je škoda)... takisto to mam s kavou... a naopak keď pijem horúce tak sa potim..
@lenkaska1 oxh tak som na tom v pohodke ..Mne ju dala kamka ochutnat a nejako mi nezachutila inak mi tieto trubičky kipila raz segra a odvtedu zavislost .. Joo napis pridam saa len nech sa cena za jeden kus nemenii
@bejak ja som ich zacala kupovat odkedy som ich videla v Samoske pred rokom ich mali v takom velkom koši a bola nejaká súťaž ale neviem ci sa na to vzchopim, nechce sa mi pisat ziaden list
@boolean caj v sacku vo vseobecnosti nie je caj, ale len navonany bordel pozametany z podlahy vlakov cestujucich z azie do europy. Tam ti moze byt zle maximalne z tej vonavky.
Co sa tyka OP, tak nie je nahoda, ze v kaviarni dostanes ku kave aj vodu. Takze vies co mas urobit nabuduce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale diki za info, clovek sa uci cely zivot
najprv to nechaj vychladnuť a potom vypi... myslim, že to potenie bude sposobene tym, že to piješ horuce. Nepotil som sa potom ako som vypil čaj z 20 sačkov čierneho čaju asi len preto, že bol studeny(a nemalo to na mna skoro žiadny učinok čo je škoda)... takisto to mam s kavou... a naopak keď pijem horúce tak sa potim..
Co sa tyka OP, tak nie je nahoda, ze v kaviarni dostanes ku kave aj vodu. Takze vies co mas urobit nabuduce.