ja nie som moc kávičková, takže potrebujem vašu pomoc. zháňam nejaký dobrý kávovar, logicky nie pre seba, ale pre druhého človeka ako darček, ktorý sa plní kapsulami a dá sa na ňom spraviť aj čaj alebo hocičo z tých kapsúl. neporadíte, po akom sa mám obz
Ty tam asi v Nayku nepozrieš, či? ale Miška, určite skús Dolce Gusto, to som tam videla ale rozmýšlam v ktorom obchode, resp. ako sa volal (ten kde sme boli na potraviny po tom polovníckom) tak tam ma zarazilo, že to majú tiež...a je to super káva
@refugee vacsinou take bezne ako lavazza alebo carte noire, zrnkovu a doma si ju tesne pred pripravou nameliem ale v kaviarni je aj tak lepsia lebo ja nemam profesionalny kavovar
@pumaamravec profi kávovar nemám ani ja, vlastne ani profi mlynček kávu si melem tramp3kou a je neksutočná zábava v kaviarni tá káva nemusí byť lepšia sú miesta, kde majú kávu oveľa lepšiu ako v kaviarňach
v mojej škole v "stolovni" prípadne ja sa zvyknem hrdiť frázou: "mám lepšiu kávu doma v poličke ako zámske kaviarne v mlynčeku" ono totiž záleží ja od toho čo máš za kávu, ale aj kedy bola pražená, kedy otvorená etc ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
inak podľa mňa somarina a zbytočne drahá + tie kapsule sú tiež predražené takže ten kto ho dostane buď dá majlant za kávu alebo ho nebude používať
tuto @wera55555 a @pumaamravec ti dobre hovoria.
ten človek zrnkovú kávu nepije a hodilo by sa mu niečo, čo robí aj čaj, keďže ide zima a čaj je na toto obdobie dobrý.
viem, že to nie je bohviečo, káva z kapsúl, ale čo už...
@pumaamravec odkoho bereiš kávu ak sa smiem spýtať ???
Info napr. tu
» top-kavovary.sk/poradca/...
» www.dusanplichta.com/blog/vybrat-kav...
» www.cafepoint.sk/blog/ako-si-vyb...