sereš si do huby tým že sa " poučte z dislajkov" či kja chujovina, vždy na každom tvojom pokuse (videoblog, gameplay, ktorý vôbec nevieš okomentovať) ti napísalo 9 z 10 ľudí že sa vykašli na to. Ako si sa na tom ty poučil? Keď nás tu ideš poúčať. Tvoja mamka by ti mala zakázať internet a dať rodičovskú zámku na pc.
a inak ja doteraz nechápem ako môže niekto pozerať také traperiny aké točí gogo
ako ja viem že natáčať videa nie je nič ľahké, ale tak aspoň video ktoré som si pozrel a malo najviac zhliadnutí bolo maximálne trápne až som to musel vypnúť
ale na druhej strane, ked som si tak zbezne kukol co robi ten gogo a opyciak, pri gogovi som si chcel po 10 sekundach usit zaliat olovom a vypichnut obe oci, tak mi bolo z tej trapnosti
tuto opyca tam ma aspon meditacnu hudbu a dokazal som si kuknut cele video do konca
NEE ja vám povím nečo , ja sa len snažím vám povedať to čo cítim a je mi možno trepem somariny ale aj to sa dá zmeniť , prečo mi nepoviete čo mám zlepšiť prečo to nikto nepoviem HNN
na birdzi iné reakcie ani nečakaj, česť výnimkam....
každy raz začínal, ale týto tu ani nezačali a robia z teba "debila", neboj, je to ich obraz vyspelosti, závisť, účelové zosmiešňovanie a ponižovanie....
nad takýmito hodnoteniami sa aj mne robí zle, je to grc a grcom aj zostanú v živote...
prajem ti veľa síl, tvorivosti a nápadov..........filip
Zas nechajte ho. Furt lepsie toto ako keby mal robit to, co gogo alebo dakde fetoval riedidlo. Ma 14, hovori o dosahovani cielov.. Podla mna na ten vek a okolnosti je to ok.
@opyca123 ja ti fandím, len vieš ono vždy budú ľudia, ktorí ťa budú zdrbávať lebo máš proste iba 14 rokov a z úst nejakého 30-nika by to predsa len vyznelo kus dôveryhodnejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
btw a aky sen ma fuxinsky, nevie ?
gratulujem, si oficialny kokot
ja tiež neviem povedať R a aj tak som seksíí!
wtf : D
ake uvahy dpc : : : :
môžeš si ňou podať ruku chalan...
sereš si do huby tým že sa " poučte z dislajkov" či kja chujovina, vždy na každom tvojom pokuse (videoblog, gameplay, ktorý vôbec nevieš okomentovať) ti napísalo 9 z 10 ľudí že sa vykašli na to. Ako si sa na tom ty poučil? Keď nás tu ideš poúčať. Tvoja mamka by ti mala zakázať internet a dať rodičovskú zámku na pc.
inak sa tak stavím, že tvoj videoblogersky vzor je gogo stopro xD
a byť tebou poučila by som sa a vlogy začala točiť až keď budem mať čo povedať.
ako ja viem že natáčať videa nie je nič ľahké, ale tak aspoň video ktoré som si pozrel a malo najviac zhliadnutí bolo maximálne trápne až som to musel vypnúť
tuto opyca tam ma aspon meditacnu hudbu a dokazal som si kuknut cele video do konca
Na tom sa nedá nič zlepšiť, pretože ti to nikdy nepôjde ani. Ak máš nejakú úchylku si robiť zo seba srandu na verejnosti...
na birdzi iné reakcie ani nečakaj, česť výnimkam....
každy raz začínal, ale týto tu ani nezačali a robia z teba "debila", neboj, je to ich obraz vyspelosti, závisť, účelové zosmiešňovanie a ponižovanie....
nad takýmito hodnoteniami sa aj mne robí zle, je to grc a grcom aj zostanú v živote...
prajem ti veľa síl, tvorivosti a nápadov..........filip
Jeden pošuk od nás mal tiež vlog, ale tak ho šade šeci sundali, že si to pomazal chudák chybný.
...pointa tohto blogu je, že rád nahrávaš videá seba na youtube.
...omagawd, prečo som pozeral aj to "čo je život?"
...to si musím sejvnúť na neskôr, z tohto budú takééééé vtipné stavy
Ak ťa to skutočne baví, tak toč ďalej a ono sa to bude zlepšovať (ak sa budeš snažiť).
polejes kvetinu, ta vyrastie = tato energia je vsade
v elektrike, v nas
deGrasse Tyson, Krauss, Hawking a i. by mali prehodnotit doterajsie poznatky
a ty si čistý vizionár . pokračuj
rozkošný je a páči sa mi ako rozpráva, náhodou teda, hlas a tak, aj ten obsah, však je zlatý, štrnásťročný...
buď lepší ako Messi