iba raz aj to som mala hadam 8...ale bola som strašne z toho šťastná...
a strašne šťastná som bola aj dnes, keď som moju spolubývajúcu (nie realnu) ktorá bola ja mojou profkou zabila hajzlom normalne som do nej hodila ten taky velky komunisticky hajzel aj s tou vecou na vodu a špagátikom na splachovanie
a zomrela
len raz sa mi to snívalo a to som mala ruky pri tele a len tak som mávala dlaňami a vzniesla som sa trocha do vzduchu na štýl helikoptéry - teda že som mohla aj stáť na mieste a podobne
snivalo sa mi (ani nie tak davno) ze som dokazal vyskocit do vysky 8 poschodovych blokov ake su na sidliskach prijal by som taku superpower, mohla by to byt celkom sranda
je to niečo na štýl že sa rozbehnem ale pritom mám ruky pri tele a len tak sa nechám unášať vzduchom a rozhodujem o tom ako vysoko a ako rýchlo letím ... vačšinou to niesu len sny ale LD ... a lietanie milujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a strašne šťastná som bola aj dnes, keď som moju spolubývajúcu (nie realnu) ktorá bola ja mojou profkou zabila hajzlom normalne som do nej hodila ten taky velky komunisticky hajzel aj s tou vecou na vodu a špagátikom na splachovanie
a zomrela
alebo ako kolibrík, no
ale viac, ako nejaké dva metre som sa nevzniesla
A nikto iný lietať nevie v mojich snoch, iba ja. Občas mi ludia závidia, že lietam a ťahajú ma za nohy dole pri vzlete, to neznášam.
Nemala som! A chcem veľmo!