Dostala som v piatok bonsai. Dala som som ho na okno, ale nie do slnečnej strany, ale taký je aj tak akýsi pobiedny. Poraďte niekto kto trošku vie kde ho dať, čo s ním...dík
hmm..nemusi to byt kvoli nedostatku svetla...vysksuaj nejake hnojivo, alebo obycajnu lampu (ked to staci mariske, preco ne stromceku)..a ked nepomoze, tak ja by som sa mu veeeeelmi potesil.....
tak v prvom rade to čo si dostala pravdepodobne nie je bonsai ale nejaký lacný shit zo supermarketu ktorý má na sebe nálepku "bonsai" len preto lebo je to malé a stromovité, no ale teraz k veci mala by si to hneď po kúpe presadiť do nejakej kvalitnejšej pôdy a potom polievať len tak aby to nebolo zamokrené ale ani aby nevysychal, okrem toho rastlina sa musí aklimatizovať na nové podmienky tak keď na ňu pečie slnko treba ju nejak vhodne zatieniť alebo dať kus ďalej od okna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a vela slnka tiez bude skodit..cize davaj pozor