....tam kde si ho vytvoríme my sami..........teda aj Zem by ním teoreticky mohla bť keby sme sa k nej nesprávali tak bezohľadne a každý deň nekoketovali s jej zničením.......................
miest takých je veľa. podľa toho čo pokladáš za raj na zemi. a keďže som na mnohých miestach ešte nebola, nie je možné aby som sama a objektívne posúdila.
možno si myslíte, že raj na zemi je Bora Bora, ale pokiaľ sa vám k tomu miestu budú viazať nepríjemné spomienky, tak to raj na zemi určite nebude.
a rozhodne je rozdiel medzi "raj na zemi" a "Raj na Zemi" a "raj na Zemi". či vnímaš zmyslovo, rozumovo...
ale ak by som si mala vybrať z miest, ktoré som navštívila... tak je to napríklad chalúpka v Oravskej Lesnej. alebo kalvária v Banskej Štiavnici. alebo pláž v Pukerua Bay. alebo sprchovací kút, čo máme doma.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
možno si myslíte, že raj na zemi je Bora Bora, ale pokiaľ sa vám k tomu miestu budú viazať nepríjemné spomienky, tak to raj na zemi určite nebude.
a rozhodne je rozdiel medzi "raj na zemi" a "Raj na Zemi" a "raj na Zemi". či vnímaš zmyslovo, rozumovo...
ale ak by som si mala vybrať z miest, ktoré som navštívila... tak je to napríklad chalúpka v Oravskej Lesnej. alebo kalvária v Banskej Štiavnici. alebo pláž v Pukerua Bay. alebo sprchovací kút, čo máme doma.